GEZONDE LUNCH | Omelet wrap

In mijn herpakte zoektocht naar heel lekkere, gezonde recepten kwam ik op Uit Pauline’s keuken een recept tegen dat ik heb aangepast naar Marieke-allergie-vriendelijk en natuurlijk naar wat ik lekker vind. Het eindresultaat was heel geslaagd, dus vandaag deel ik een heel gezonde lunch met jullie: een omelet wrap!

Ik vind wraps altijd ideaal om je koelkast mee leeg te maken. Wat je erin doet, maakt niet zoveel uit: alles is lekker. Prima om mee te variëren en de restjes mee op te maken, dus. Ik geef je een voorbeeld van wat ik in mijn wrap deed, maar als je iets anders in huis hebt; stop d’r maar tussen!

Wat heb je nodig?
Voor 1 persoon

 • 3 eieren (2 kan ook, maar dan wordt de wrap dunner en is het moeilijk om hem heel te houden)
 • (Verse) bieslook
 • 3 plakjes kipfilet
 • Stuk komkommer
 • Halve paprika
 • 1 tomaat
 • 2 plakjes kaas

Hoe maak je het?

 1. Kluts de eieren en doe er wat bieslook doorheen. Liefst verse natuurlijk, dat is het lekkerste.
 2. Giet het eimengsel in een koekenpan en bak de omelet aan beide kanten goudbruin.
 3. Leg de omelet op een bord en leg in het midden (in een streep) de ingrediënten die je erin wilt doen. In mijn geval dus kipfilet, reepjes komkommer, reepjes paprika, stukjes tomaat en blokjes kaas.
 4. Rol je omelet op. Als je iets teveel groenten hebt gesneden, kun je die er ook naast leggen.

Eetsmakelijk!

Follow my blog with Bloglovin

7 thoughts on “GEZONDE LUNCH | Omelet wrap

 1. Oké. Ik durf het bijna niet te zeggen…. Komt ie: Ik heb eergisteren voor het eerst een omelet gemaakt!! Natuurlijk heb ik wel vaker een ei gebakken, maar eitjes klutsen…. Eergisteren voor het eerst. En lekkah!!! Dus dit recept ga ik zeker maken (maar dan zonder kip)!

 2. Waaaaaaarom ziet dit er bij jou zó lekker uit, maar werd het bij mij een flop toen ik het probeerde? Het smaakte gelukkig wel super, maar het zag er echt uit alsof ik het ei keihard op de grond had gegooid -en er doorheen was gestampt- in plaats van in de pan. Maar bedankt voor het delen! (:

  1. Hahahahahaha, meestal ziet eten er bij mij ook juist zo uit, hoor! (Ik kan totaal niet koken, dat doet Geert altijd.) Ik heb het ei héél voorzichtig op een bord geschoven, er toen een ander bord overheen gelegd, het ei omgedraait (niet zo slim, want de onderkant is natuurlijk nog slijmerig) en hem toen weer in de pan geschoven… Alles voor de foto 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.