GUESS WHO’S BACK?!

cambodja

Koh Rong, Cambodja

Op Instagram vlogen de Huh, ben je weg geweest dan?! me alweer om de oren, maar dan denk ik: als zelfs lezers niet doorhebben dat ik weg ben (want ik pleur ook alles online), dan hebben inbrekers dat ook niet. Ha! Niet dat er iets in ons huis te halen viel, maar toch heb ik liever dat ze van onze spullen afblijven. En ons waakkonijn was natuurlijk bij onze geweldige konijnenoppas, dus dat hielp ook niet mee. Maar, wat ik dus wilde zeggen: WIJ ZIJN WEER TERUG!

De afgelopen 26 dagen brachten wij namelijk backpackend door in Thailand, Laos & Cambodja! Kort samengevat? Het was prachtig, mooi, druk, geweldig, warm, fijn en soms kut. In ieder geval zitten we helemaal VOL verhalen en ik kan niet wachten om ze te gaan vertellen. Maar we hebben ook heel erg zin om weer te gaan beginnen met werken en dat is maar goed ook, want het is bijna tijd voor het begin van ons geheimzinnige project!

Gelukkig hebben wij tijdens onze reis niet alleen ontiegelijk veel gezien, maar hebben we ook (ja, zelfs wij!) kunnen ontspannen op bijna onbewoonde eilanden, want er staan heerlijk drukke tijden op het programma. Het trouwseizoen gaat in april weer los, dus de komende weken zitten we vól voorgesprekken, ons project gaat dus van start, het huis mag wel weer schoon (ik las dat het qua inbrekers beter is om je huis niet op te ruimen voor je weggaat, dus daar heb ik lekker gebruik van gemaakt), ik loop een beetje achter met m’n blogmail en ik heb inspiratie voor duizend blogjes.

Maar het plan van vandaag ziet er nog even heeeeel relaxt uit. Het hoogtepunt qua activiteiten was het doen van de boodschappen (en we gingen meteen even helemaal los, want ik dacht bij alles oooooh dat heb ik gemist!) en Thailand, Laos en Cambodja van onze kraskaart afkrassen. En verder bestaat vandaag uit op de bank hangen, sport kijken (tennis, kunstschaatsen, natuurschaatsen en inmiddels staat ‘ie natuurlijk alweer op het WK veldrijden) en NIBBIT KNUFFELEN. Ongelooflijk hoeveel ik dat lieve konijn gemist heb. Gelukkig stuurde onze oppas steeds foto’s en filmpjes door. Te lief!

Oh. En vanavond eten we frietjes met kroketten. Als afscheid van de vakantie. Hallooooo, daar zijn we weer! 

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

10 thoughts on “GUESS WHO’S BACK?!

  1. Ik had ook helemaal niet door dat jullie weg waren! Leuk, je enthousiasme in deze post 🙂 Ben benieuwd naar alle verhalen en foto’s!

  2. Wat een vette foto! Ik had ook niets in de gaten, haha. Van Thailand weet ik wel dat iedereen het leuk vindt, maar ik ben vooral benieuwd hoe Laos en Cambodja waren!

  3. Natuurlijk kregen wij zowat elke dag een korte update waar jullie nu weer ’n bed gevonden hadden, maar nu de verhalen nog !! Kom maar op met de blogs?

  4. Gave foto, die staat mooi op je homepage. Heel aantrekkelijk, een ‘vrijheid blijheid’-gevoel. Wat heerlijk dat je naar Thailand, Laos en Cambodja bent geweest. Ik heb in Thailand gewoond en heb er veel gezien, en ook Laos was een van mijn absolute favorieten.

  5. Haha lekker enthousiast, leuk! Fijn dat het backpacken zo goed bevallen is 🙂 Ben heel benieuwd naar je verhalen! En je inbraak-tips (waakkonijn trainen, rommelhuis achterlaten) ga ik hier thuis doorgeven 😉

  6. Welkom terug!

    Ik hoop dat jullie jullie batterij voor jullie nieuwe project goed hebben kunnen opladen. Ik ben al aan het mailen over misschien iets wat jullie voor jullie nieuwe project al wel geregeld hebben of juist niet, maar dan kan ik eventueel daarin een advies in geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.