Ik moest nog even praten met een sokpop

Toen we laatst met vrienden Loes en Thijs gingen picknicken met pizza’s en pasta in het park, vertelden ze ons over de legendarische app Happening. We maakten meteen een groep aan met z’n vieren en sindsdien zijn we helemaal verslaafd. De reden waarom deze blog zo laat is? Ik moest nog even met een vol glas op m’n hoofd balanceren, de handstand doen en iemands laarzen kussen.

Happening is een app met allerlei kleine spelletjes die je met vrienden kunt doen. Wij ‘gebruiken’ eigenlijk maar 2 spelletjes: de Ranking Game en Photo Hunt.

Bij de Ranking Game is het de bedoeling dat je mensen een ranking geeft en vervolgens raadt op welke plek mensen jou hebben gezet. Voor dat laatste krijg je punten als je het goed raadt. De vraag is dan bijvoorbeeld: Who should write a book? Iedereen gaf een ranking aan en ik belandde op de eerste plek. Dat zag ik al een beetje aankomen en daarom kreeg ik er tien punten voor. Maar er zijn ook gênantere en grappigere vragen, hoor! Bijvoorbeeld: ‘Who has the dirtiest mind?’ of ‘Who takes the most selfies?’.

happening

Bij de Photo Hunt krijg je om de zoveel tijd wat onderwerpen waar je foto’s van moet maken. Diegene die als eerst een foto heeft gemaakt, krijgt tien punten en de twee personen die er daarna nog een foto van maken (de runner-up’s) krijgen 2 punten. Wij zijn in totaal met z’n vieren, dus de vierde is dan te laat en heeft pech. De onderwerpen zijn hilarisch! Van ‘Balancing a filled glass on your head’, tot ‘Talking to a sock puppet’ en ‘Under a parking sign’.

Ik vind Happening echt een hele leuke app! Spelen jullie het ook?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “Ik moest nog even praten met een sokpop

  1. Ik vind Happening idd ook echt geweldig! Wij doen ook vooral deze twee spelletjes haha, maar bij ons kan iedereen een runner-up toevoegen, niet alleen de tweede en de derde persoon. Echt een geniale app dit!

  2. Lijkt me superleuk! Wij hebben ook een tijdje zo’n fotospelletje gedaan, waar we eerst heel fanatiek mee waren, maar wat dan na een tijdje ook weer stopt.

  3. Ik gebruik ‘m ook, maar merk wel dat niet de hele groepen meer actief zijn, wat het wel jammer maakt! Slimme foto van Geert met die 9 andere mensen 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.