HAPPY CHALLENGE | Doe met ons mee, ga voor je dromen en geluk!

Misschien heb je er al iets over voorbij zien komen: Kelly en ik waren bezig met een Feel Good project. Toen bleek dat Lisanne ook zoiets aan het opstarten was, besloten we onze krachten te bundelen en bedachten we de Happy Challenge! Super leuk natuurlijk om eens samen te werken met 2 bloggers! Wij hebben er dan ook héél veel zin in en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn. Want zelf kun je ook meedoen!

Wat houdt de challenge in?

Met deze challenge willen we mensen bewust maken van dromen, bewust dromen najagen, geluk en dankbaarheid. Iets wat natuurlijk perfect bij mijn blog past, met mijn Bucket list, maar ook Kelly en Lisanne bloggen vaak over mindstyle. Tijdens de Happy Challenge gaan we even stilstaan bij wat we nou écht belangrijk vinden en willen. Wat maakt ons gelukkig? Waar worden we blij van? Dit jaar gaan we knallen en wij geloven erin dat wanneer je (in alle redelijkheid) écht voor een doel gaat, je hem ook daadwerkelijk haalt.

Wat kun je verwachten?

Tien weken lang zullen wij elke vrijdagochtend een opdracht posten, die we zelf ook uit gaan voeren en waar jullie die week mee aan de slag kunnen gaan. De ene keer moet je over iets nadenken, de andere keer is het een opdracht die je daadwerkelijk uit kunt voeren.

Je kunt de uitslag van de opdracht posten op je blog, erover schrijven op de Facebook-groep of ‘m lekker voor jezelf houden. Alles kan en alles mag!

Hoe kun je meedoen?

 • Schrijf erover op je blog.
 • Meld je aan voor de Facebook-groep en deel je ervaringen en blogs met elkaar
 • Twitter, Instagram en Facebook mee via de hashtag #dehappychallenge
 • Laat comments achter op onze blogs
 • Spread the happiness!

Aanstaande vrijdag komt de eerste opdracht online! Vergeet ook niet te kijken op de super leuke blogs van Kelly en Lisanne! Wij hebben er super veel zin in en kunnen niet wachten om te beginnen! Zie ik je in de Facebook-groep?

Doe jij met ons mee?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

40 thoughts on “HAPPY CHALLENGE | Doe met ons mee, ga voor je dromen en geluk!

 1. Wat leuk!! Hier heb ik echt zin in! is de fb groep de enige plek waar de opdrachten verschijnen? Ik heb eigenlijk besloten even off. facebook te gaan, ivm aanzienlijke productiviteitverhoging als ik niet om de 6 minuten ‘hoef’ te checken wat de achternicht van de buurman van de beste vriend van de oppasmoeder van de hond van m’n tante heeft gedaan etc. Enz.

  1. Zeker niet! De opdrachten verschijnen juist op onze blogs, niet op Facebook. Ik herken je ‘probleem’!

 2. Ik ben heel benieuwd! Ik las een tijdje een twee week durende challenge waarin opdrachten stonden als ‘bak een taart voor je collega’s’, ‘help een onbekende’ etc. Is jullie happy challenge net zoiets?

 3. Leuk Marieke, ik ga mee doen. Denk dat ik dat wel kan gebruiken. Ga dat tegen jullie aller drie zeggen 😉 ben heel benieuwd naar de eerste opdracht volgende week, heb er zin in!

 4. Ik vind dit echt zo’n leuk initiatief 😀 Ik gaat het zeker weten in de gaten houden want ik ben heel erg benieuwd naar de opdrachten! Leuk zo’n samenwerking tussen bloggers 🙂

 5. Ik ben echt heel benieuwd wat de eerste opdracht is… ben ook benieuwd of ik er dan ook echt iets mee kan… Dus wacht nog even rustig af tot volgende week. Wel al lid van jullie FB pagina.

 6. Superleuk, zat echt op deze uitleg te wachten! Ik was al een tijdje lid van de Facebookpagina, ik ga zeker meedoen! Ook op m’n blog. 🙂

  1. Haha, dat krijg je als je leuke challenges bedenkt. 😉 Word er trouwens ook al happy van dat jij op elke comment reageert, zo leuk!

  2. Ja, dat vind ik wel zo leuk 🙂 Jullie nemen ook de moeite om op mijn artikel te reageren!

 7. Wat een leuke challenge! Ik kom voor het eerst op je blog, wat een leuke blog heb je!
  Ik ben benieuwd naar de eerste opdracht. 🙂

 8. Ik heb het net eens doorgelezen en vind het super. Ook gelijk aangemeld op FB.

  Heb van de week al eens je site doorgelezen en toen ik je Bucketlist zag bedacht ik me, verrek ik heb er zelf ook ooit eens eentje gemaakt en deze eens opgezocht.. En zeker al wat dingen kunnen afstrepen.. Toppie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.