PERSONAL | Happy list

happy list

Zaterdag is normaal diary-dag, maar omdat ik de afgelopen week niet veel meer gedaan heb dan ziek op de bank liggen, zou mijn diary nogal saai worden. Daarom leek het me leuk om weer eens een happy list te delen. Van welke dingen werd ik de laatste tijd gelukkig? Nou, van véél, kan ik je vertellen!

Lieve mensen om me heen

Geert, die zo lief voor me zorgt als ik ziek ben. Mijn ouders die met ons meedenken voor de verhuizing en met wie ik het gezellig heb. Ik wil bijna zeggen ‘natuurlijk’, maar zo natuurlijk is dat eigenlijk helemaal niet! Mijn schoonouders idem dito (dat verschrikkelijke-schoonmoeder-cliché is zó niet van toepassing bij mij). Mijn zwager en schoonzusje die even een appje sturen om te vragen hoe het bij de dokter was (goed, gelukkig). Mijn broertje, die sinds een tijdje zo’n leuke vriendin heeft. Mijn beste vrienden, bij wie ik me zó thuis voel en die zo lief zijn. Leuke bloggers die ik voor het eerst ontmoet. Super leuk!

Naar huisjes kijken

Zoals ik eerder al vertelde, gaan we verhuizen! Niet dat we al een huis hebben, maar we hebben wel iets op het oog. Ik vind het super leuk om daarover na te denken, vast te dromen over de nieuwe inrichting, etc. Spannende nieuwe stappen, zo’n echt grote mensen huis! Maar ook zo leuk!

Ik heb een droombaan

Ik moet mezelf echt regelmatig in mijn handen knijpen als ik denk aan de droombaan, die ik heb! Vorige week zondag hadden we bijvoorbeeld een super leuke bruidsbeurs, waar allemaal enthousiaste stellen naartoe kwamen. Ik word zo blij van zulke gesprekken! Het filmen en schrijven zelf is natuurlijk super, maar ook veel dingen er omheen zijn leuk! Beurzen, stoeien met de website, etc. Alhoewel, de administratie wordt natuurlijk nooit een hobby.

Blogplannen

Als je ziek op de bank ligt, is dat wel het uitgewezen moment om nieuwe blogplannen te bedenken. Oké, op de meeste momenten dacht ik juist aan niks en staarde ik stom naar de tv, maar op goeie momentjes bedacht ik wat leuke plannen. Stay tuned!

Amazing year

Het is nog helemaal geen tijd om hierbij stil te staan, maar als ik soms denk over wat er dit jaar allemaal gebeurd is! What the heck. Vorig jaar rond deze tijd zat ik volop in mijn afstudeerstage en scriptie en nu…?! En dan heb je nog de reizen, het bedrijf en allerlei andere leuke dingen. Ik kan het gewoon niet geloven! Ik ben heel benieuwd naar de eindbalans van dit jaar!

Feestdagen

Weet je wat raar is? Ik zit nog helemaal niet zo ‘in de feestdagen’. Terwijl ik al máánden roep dat ik niet kan wachten tot het zo ver is. En nu is het zo ver en denk ik elke keer: o, ja, Sinterklaas is al in het land. Wacht! Ik moet nog 3 surprises maken!

Waar werd jij de afgelopen tijd blij van?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

16 thoughts on “PERSONAL | Happy list

  1. Wat een heerlijk lijstje, ook al is het echt heel rot dat je zo ziek bent geweest <3 Maar dat je je kunt focussen op deze heerlijke happy moments is echt super, het is echt een fijne happy list!

  2. Dank je voor de lieve woorden 🙂
    Het lijkt allemaal zo mooi en vanzelfsprekend en dat jij/ jullie echte bofkonten zijn; maar jij/jullie werken er keihard voor, zijn 24/7 bezig met het bedrijf. Dus bofkonten Ja, maar het komt jullie niet vanzelf aanwaaien. Ga zo door, we zijn trots op jullie!!!

  3. Mooi lijstje! Leuk om aan het eind van het jaar te kijken hoe je bent gegroeid. Dat het al bijna Sinterklaas is heb ik ook nog niet door, want ik zie nergens op straat pieten, een wit paard en nergens hoor ik sinterklaasliedjes. Maar misschien kom ik wel te weinig buiten ofzo 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *