HAPPY NEW YEAR!

happy new year

happy new year

Lieve allemaal, heel blogland wordt overspoeld met gelukkig nieuwjaar posts, dus ik besloot er ook nog maar één op de grote hoop te gooien. GELUKKIG NIEUWJAAR. Ik hoop dat jullie allemaal een awesome oud&nieuw hebben gehad. Wij zijn naar vrienden Loes & Thijs geweest en hebben oud&nieuw in Nijmegen gevierd met eten, spelletjes en… het maken van de bovenstaande foto.

Het kostte ons 227 sterretjes, 51 foto’s en anderhalf uur om deze foto te maken. Oké, we hadden wel een betere, maar daar stond de fotograaf – ik dus – niet op en we vonden dat we ook een versie moesten hebben waar we allemaal op stonden. Het was een heel gedoe, want de foto moet op het juiste moment genomen worden en je moet héél snel zwaaien. Zeker als hij ook nog op zelfontspanner staat. (Wanneer maakt ‘ie ‘m nou? Oh, te laat.)

Op de foto zie je van links naar rechts: Thijs (maakt de 2), Geert (maakt de 0 en de 1), Loes (maakt de 6) en ik lig op de grond om de streep te fixen. Verder hebben we ook nog heel hard meegezongen met de meest foute jaren ’90 nummers ooit, aten we zelfgemaakte sneeuwballen en appelflappen (die vorig jaar veel lekkerder waren geworden) en staken we 5 mini fonteintjes af (en voelden ons heel badass daardoor). Oh ja, en ik heb toch zeker een halve slok champagne op.

HALLO 2016! JE WORDT AWESOME.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

10 thoughts on “HAPPY NEW YEAR!

  1. Zo’n foto maken lijkt inderdaad een makie, maar dat valt tegen. Heb het ook wel eens geprobeerd haha. De beste wensen voor jullie, maak er een mooi jaar van! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.