Hè, lekker, het is weer herfst!

herfst

Voor sommigen is het vloeken in de kerk. Geert bijvoorbeeld, roept bij elk regenbuitje en koude wind: ‘Dus dit vind jij lekker?!’ Maar ik durf het hier wel te zeggen: ik ben blij dat het weer herfst is. Natuurlijk vind ik zo’n lekker zonnetje ook heerlijk en houd ik helemaal niet van regen, maar op een gegeven moment word ik die zon gewoon een beetje zat. Dan wil ik niet het zweet van mijn voorhoofd en bovenlip af hoeven vegen als ik alleen maar even het huis stofzuig. Dan wil ik fleecekleedjes, thee en geurkaarsjes. Ik wil herfst!

herfst

Herfst is ook een hele goede reden om je huis weer eens om te gooien. Zo bouwde ik een fruitkistjes kast en kreeg ik van m’n moeder vier pompoenen. Dat staat altijd zo leuk! Toen ik met Geert en logeerhond Abby in Kootwijkerzand ging wandelen, deed ik net alsof ik weer 6 was of als kleuterjuf werkte en raapte ik dennenappels, eikels en kastanjes op. Voor m’n herfstdingetje. Eenmaal thuis schoof ik de tv een beetje aan de kant en bouwde ik een herfstkunstwerk. Het heet ‘hoopje neergegooide herfst’. Prachtig, hè?

herfst

Dus nu rest ons nog maar één ding om te doen: genieten van vele avondjes Netflix met de eerder genoemde fleecekleedjes, geurkaarsjes en thee. Voordat de sneeuw alweer naar beneden komt vallen en het weer tijd is om de kerstboom op te zetten! (Die kon ik vorig jaar niet opzetten vanwege onze verhuizing, dus reken maar dat ik daar nu al zin in heb!)

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “Hè, lekker, het is weer herfst!

  1. Ziet er gezellig uit, leuk zo met ’n kaars in het midden. Ik kan het niet laten om kastanjes te zoeken als ik onder de bomen doorloop, elk rondje met Abby zitten mijn jaszakken vol ( van de ene zak heeft zelfs de rits het begeven door té veel aan kastanjes 🙁 )

    1. Hahaha, jaaa dat had ik ook! Er zit nog steeds zand in m’n zakken. En één zak is ook kapot, haha!

  2. Van mij had het nog wel wat langer zomer mogen blijven hoor, ik was nog helemaal niet toe aan de herfst. Maar ieder seizoen vind ik wel wat hebben.

    1. Ja, dat vind ik ook! Ik vind elk seizoen fijn 🙂 Zou het helemaal niet fijn vinden om in een land te wonen waar het altijd warm of koud is!

  3. Geef mij ook in de zomer de herfst als seizoen. Het is dat ik helaas geen auto meer heb om naar de Veluwe te rijden om daar in de bossen uren te wandelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.