HEALTH | 5 heerlijke én makkelijke gezonde recepten

Ik blog al een hele tijd over healthy lifestyle en heb dan ook al een heleboel gezonde recepten geplaatst. Mijn blog over ‘11 super gezonde snacks‘ is elke maand weer mijn meest gelezen artikel. De recepten die ik in dat artikel deelde, staan hieronder niet, dus lees dat artikel vooral terug voor recepten voor heerlijke gezonde snacks!

1. Pompoensoep

Een heerlijk winters recept, waar ik gék op ben. Ook leuk: via Twitter krijg ik soms lieve berichtjes van lezers die dit recept gemaakt hebben en ‘m ook héérlijk vinden! Oh, en het is ook nog eens héél makkelijk om te maken!

2. Spring Rolls

Ze zien eruit als… een bepaald voorbehoedsmiddel, maar ik vind ze héél erg lekker! Heel snel te maken, je kunt er alles in doen wat je wilt én je doet ook nog eens heel lang met zo’n pak rijstvellen van de Toko.

3. Rijst met groenten en de beste kip ooit

Dit eten wij regelmatig: rijst met kip. Liefst zilvervliesrijst natuurlijk, want dat hoort bij de goede koolhydraten. Welke groenten je erbij doet, moet je natuurlijk zelf weten, maar deze kip is echt de lekkerste óóit. Heel sappig!

4. Pasta met spinazie en kip

Ook een blijvertje bij ons thuis: volkoren pasta met spinazie en (gegrilde) kip! Héél lekker.

5. Tomaten-courgette soep

Ook een gerecht, dat al meerdere lezers gemaakt hebben: tomaten-courgette soep. Twee van mijn favoriete groenten, dus samen is het natuurlijk helemaal goed. In 20 minuten op tafel!

Meer lezen over health?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

16 thoughts on “HEALTH | 5 heerlijke én makkelijke gezonde recepten

  1. Oeh, die laatste ziet er goed uit! Moet ik eens maken.
    Heb je ook nog tips voor mensen die geen vlees/vis eten?

    (ohja, klein dingetje, het is ‘een gerecht dat’, want het is het gerecht ;))

    1. Ai, DANK voor het doorgeven 🙂 Ik zal m’n schoonzus eens vragen voor recepten en een nieuw blogje schrijven :)! Zij is vega 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.