Heerlijke & gezonde appelkoeken

appelkoek

Sinds we weer een oven hebben, ben ik helemaal aan het bakken geslagen. Vooral gezonde baksels, maar er zijn ook al wat vanille cupcakes met witte chocolade doorheen geslipt en dit weekend staat er voor ons eerste sinterklaasfeest een pepernoten cake op de planning. Niet alle gezonde baksels zijn goed genoeg om hier te plaatsen (hé, niet [alleen] mijn schuld, ik volg gewoon het recept), maar de écht lekkere dingen zal ik ook met jullie delen. Zoals deze appelkoeken van havermout. Mmm!

Aangezien het niet mijn recept is en ik een hele brave blogger ben, ga ik het recept niet overnemen. Op de blog Uit Pauline’s Keuken vind je het recept van de appelkoeken van havermout. Sowieso een blog vol lekkere recepten, dus ik zeg alvast: sorry voor je nieuwe bakverslaving. Maar ik mag jullie in deze blog wel overtuigen van het feit dat je de appelkoeken moet maken, dus dat doe ik dan maar.

Redenen om de appelkoeken te bakken:

  1. Ze zijn heeeeeeel lekker! Vooral als ze nog warm zijn, maar koud gaan ze er ook goed in.
  2. De substantie is ook lekker. Klinkt misschien gek, maar dat wil bij veel gezonde recepten nog weleens ontbreken.
  3. Als je er nou een beetje poedersuiker op doet, zijn ze helemaaaaaaaal top! Oké, dan is het geen suikerloos recept meer, maar hé, die 4 kcal voor 1 gram poedersuiker zie ik graag over het hoofd.

Hebben jullie nog tips voor écht lekkere gezonde recepten?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

2 thoughts on “Heerlijke & gezonde appelkoeken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.