Een hele bijzondere ring met de coördinaten van…

Joehoe! Ik heb een nieuwe ring en hij is echt super tof! Er staan namelijk coördinaten op van een héle bijzondere plek in Polen. Ben je al nieuwsgierig naar welke plek dat is…?

De coördinaten

Ik wilde graag een persoonlijke ’tekst’ op de ring laten zetten, maar niet iets als ‘Geert’ of ‘Nibbit’, haha! Dat vind ik persoonlijk een beetje cheesy. Als tekst aan de bínnenkant van een ring of sieraad vind ik het heel bijzonder (ik denk bijvoorbeeld dat ik de binnenkant van m’n trouwring wel wil laten graveren), maar voor de buitenkant is het voor mij too much.

Toen dacht ik aan een quote en wilde ik een leuke (korte) zin of een mooi woord op de ring laten zetten. En dus dook ik Pinterest op, dé plek waar je dat soort quotes gaat zoeken én vinden, haha! (Ik ben sowieso weer erg Pinterest verslaafd de laatste tijd… Niet alleen voor de bruiloft, maar ook voor het zoeken naar toffe plekjes in het buitenland. Ik heb bórden vol inspiratie voor verschillende landen.) En tijdens mijn zoektocht naar een leuk woord, kwam ik een ring tegen met coördinaten erop. WAT VET! Dat moest het worden! En de coördinaten waren ook meteen duidelijk voor mij!

Dé plek van de coördinaten!

Het zijn namelijk de coördinaten van de plek waar Geert mij ten huwelijk heeft gevraagd. Bij een mooi uitzichtpunt over een Poolse stad. Ik vind het een super vet effect geven op de ring! Het is een heel persoonlijke ring, zonder dat iedereen meteen weet wat erop staat. Ik ben er echt super blij mee!

Names4Ever

De ring is gemaakt door Names4Ever, een webshop met allerlei leuke sieraden die je kunt laten personaliseren! Ze hebben dus héle toffe ringen van zilver (in verschillende maten, diktes en vormen; de ring die ik heb is de 4mm, bol). Maar ze verkopen ook relatieringen (tof als goedkope trouwringen!), armbanden en kettingen met bijvoorbeeld de naam van je kinderen. Heel leuk!

Ik vind de ring heel mooi geworden! De coördinaten zijn er heel strak en duidelijk in gegraveerd. (Het lettertype mag je overigens zelf kiezen!) En het is verder gewoon een hele mooi afgewerkte ring! Precies zoals ik het voor ogen had eigenlijk.

En wat nog wel het beste is: Names4Ever heeft een onwijs goede klantenservice! Dat weet ik uit ervaring, want de ring was eerst (tot twee keer toe!) te klein voor me… Dat is dus tip één: laat je ringmaat checken door (een paar) juweliers! Ik had eerst de ringmaat van mijn verlovingsring doorgegeven, maar die kwam tot mijn eerste knokkel… Toen had ik mijn ring laten meten bij een ringenkraampje op een kerstmarkt in Duitsland, maar ook die maat groter paste me niet! Uiteindelijk heb ik het laten checken bij een juwelier in de stad en godzijdank: deze past perfect! Maar hoera voor de service van Names4Ever, die me gewoon tot twee keer toe een nieuwe ring bezorgden! Super lief!

Driemaal is scheepsrecht: hij past! 🙂

Kortom: ik ben onwijs blij met mijn nieuwe ring én met het feit dat de uitwerking van het idee zo goed gelukt is! Ik vind Names4Ever een aanrader! Dus mocht je nog op zoek zijn naar een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders…

Ik ben benieuwd: wat zou jij op de ring laten zetten? ?

♥ Mariek

** Deze blog bevat producten die ik heb gekregen **

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

10 thoughts on “Een hele bijzondere ring met de coördinaten van…

  1. Heel erg tof! Heel origineel en inderdaad: het verraadt niet gelijk alles 😉
    Ik vind ‘m heel mooi. Ik draag zelf maar één ring, mijn trouwring. Dat is eerst ook mijn verlovingsring geweest, dus er staan twee datums in gegraveerd – verlovingsdatum en trouwdatum – en de naam van mijn man, met een klein hartje. Aan de binnenkant, ik houd ook niet zo van dingen op de buitenkant graveren. Hij is witgoud met aan de buitenkant de ene helft mat en de andere helft glanzend, in het midden een klein ‘hapje eruit’ met een steentje erin 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.