HOERA | Mariekevanwoesik.nl bestaat 4 jaar!

Hoera! Mariekevanwoesik.nl bestaat vandaag precies 4 jaar! Lange tijd wist ik niet eens hoe lang ik nou eigenlijk blogde, totdat ik op het idee kwam om het na te kijken bij mijn hosting. Sinds 20 april 2010, stond er. Dus vandaag bestaat mijn blog viér jaar! Ongelooflijk! Tijd om héél even kort stil te staan bij de hoogtepunten!

De eerste drie jaar gebeurde er vrij weinig, maar het afgelopen jaar is mijn blog ineens hard gaan groeien. Van een paar lezers per maand, naar 30.000 unieke bezoekers per maand. Ik kan het nauwelijks geloven.

Nee, daar deed ik het niet voor, maar já, daar ben ik natuurlijk wel super blij mee! Vooral jullie reacties doen me namelijk erg goed! De eerste drie jaar kreeg ik amper reacties. (Behalve van mijn moeder natuurlijk, thanks mom.) Nu zijn er ineens veel meer mensen die over mijn blogonderwerp praten. Hoe léuk!

Verdere hoogtepunten:

 • Dat ik door mijn blog mocht bloggen voor LINDA.MEIDEN.
 • Mijn project ‘Bye Bye Buikje’ was – naast een grote les – ook een groot hoogtepunt. Maar liefst 50 mensen deden met mij mee en velen vielen kilo’s af!
 • Eind vorig jaar sloot ik me aan bij een mediabureau. Wauw! Vanaf toen is mijn blog onderdeel van mijn bedrijf!
 • Samenwerking met Kelly en Lisanne: de Happy Challenge! Dat was echt een groot succes, waar meer dan 50 bloggers aan meededen. Echt, ik sta er nog steeds versteld van!
 • Dat ik door mijn blog mensen heb mogen inspireren om te doen wat ze echt willen doen.

En dat allemaal dankzij jullie. Bedankt, lieve lezers. Jullie weten niet half hoeveel jullie voor mij betekenen!

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

30 thoughts on “HOERA | Mariekevanwoesik.nl bestaat 4 jaar!

 1. Yeah, throw your hands in the air!!! Gefeliciteerd, meid! Ik lees nog niet zo heel lang mee, maar ik kijk dagelijks uit naar je nieuwe berichtjes. En je filmpjes niet te vergeten! Mag je trots op zijn!!

 2. Gefeliciteerd meiske, ga zo door ! We zijn trots op je. BBB was een super actie, ben nog steeds 7 kilo lichter en dat terwijl ik voor 4 kilo ging. Dank zij The happy Challenge gaan we naar Zweden en denk ik bewuster na over mijn besluiten iets wel of niet te doen, ga zo door!!

 3. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Maak er een feestje van vandaag want ik vind je blog hartstikke inspirerend en je hebt hem zelf groot gemaakt!

 4. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Iets om trots op te zijn!
  Ik hoop dat je nog heel lang doorgaat met bloggen, ik lees je artikelen met veel plezier.
  Oh en ik wens je natuurlijk ook fijne paasdagen toe!

 5. Gefeliciteerd, met deze unieke gebeurtenis….het is heerlijk om dingen te kunnen doen waar je plezier aan beleefd en dat doe je zeker…Ga heerlijk door met het bloggen en je leventje inrichten, met dingen en belevenissen zoals jij dat wilt….ik vind het altijd leuk om te lezen.
  Groetjes Petra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.