Even over… How I met your mother

how i met your mother

Dus 2 maanden geleden namen wij Netflix. Nu het hoogseizoen in de trouwbranche voorbij is, hoeven we niet meer elke avond door te werken en met dit weer heb je dan maar in één ding zin: eerst snel een spelletje en dan snel door naar de bank voor Netflix. Oké, niet élke avond, maar hé, die afleveringen van How I met your mother duren maar 20 minuten, dus dan ben je zo een boel afleveringen verder. Keken we voorheen Scandinavische thrillers in de herfst en winter, de afgelopen weken bestond ons serieleven uit New Girl, How I met your mother en… How I met your mother. 

New Girl heeft namelijk ‘maar’ 3 seizoenen (op Netflix) en How I met your mother heeft er – hou je vast – négen! Dat is waarom ik van Netflix houd. Aan één stuk door kijken, geen reclames, niet hoeven wachten op de volgende aflevering of zelfs het volgende seizoen. En dan HIMYM… Ik had er goede verhalen over gehoord, maar ik vond New Girl zó leuk dat ik me niet kon voorstellen dat ik me weer zo zou verliezen in een serie. Boy, I was wrong.

how i met your mother

Het verhaal gaat over Ted, die zijn kinderen in het jaar 2030 vertelt hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Door middel van flashbacks vertelt hij hoe hij – samen met zijn vier beste vrienden – op zoek gaat naar dé vrouw voor hem. Alle avonturen beginnen in hun stamkroeg. Natuurlijk volg je ook het verhaal van zijn vrienden. Marshall en Lily zijn al járen gelukkig samen en willen voor een huisje, boompje, beestje gaan, maar óók het leven met hun vrienden niet opgeven. Robin werkt keihard om haar carrière als nieuwslezer van de grond te krijgen en Barney heeft zichzelf een heel andere missie opgelegd: zoveel mogelijk vrouwen versieren (wat hem overigens aardig af gaat).

HIMYM is niet alleen hilarisch, maar ook herkenbaar, lief, schattig, gênant, en legen… *wait for it* DARY. Geen wonder dat het door de hele wereld zo goed ontvangen is. De karakters hebben mijn hart gestolen. En nu is het afgelopen. Zwart gat. Huilen. Letterlijk, want het einde is ziehielug… (Niet echt een spoiler, want als je HIMYM besluit te kijken, vertelt iedereen je dat het einde kut is. Om eerlijk te zijn, viel het me nog mee (of iedereen had het gewoon iets te vaak gezegd), maar inderdaad: HUILEN!)

En nu moeten we dus weer op zoek naar iets nieuws… Maar zal het HIMYM evenaren? Dat kan bijna niet. Next Netflix stop? ‘Unbreakable Kimmy Schmidt‘. En ja, dat doet mij ook aan een tekenfilm denken, dus ik ben erg benieuwd…

Hebben jullie How I met your mother al gezien?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

Foto’s: Howimetyourmotherr

2 thoughts on “Even over… How I met your mother

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *