HUIS INSPIRATIE | Scandinavische slaapkamers

slaapkamer1

Toen eenmaal duidelijk was dat wij gingen verhuizen (begin april), droomde ik al meteen van een witte, sfeervolle slaapkamer waarin je volledig tot rust komt. Ik vertelde al eerder dat ik gek ben op Scandinavische huizen, al vind ik ze meestal te sober. Voor de slaapkamer vind ik dat echter weer een ander verhaal. In een slaapkamer wil ik tot rust komen, zonder afleiding door hyperactieve kleurtjes. En daar zijn Scandinavische slaapkamers héél geschikt voor.

Wij hebben nu een redelijk rustige slaapkamer met een wit bed, witte kasten en een houtkleurig laminaat. Maar… er staan ook twee wielrenfietsen. We hebben namelijk geen schuur en moesten die dingen ergens kwijt. Maandag kregen we echter goed nieuws: we mogen onze fietsen voortaan in de garage van de verhuurder/buurman zetten! Olé, wát een ruimte krijgen we ineens!

Mijn hoofd sloeg meteen op hol en bedacht allerlei geweldige kasten die daar zouden kunnen staan. Waarschijnlijk gaan we voor een stevige ladekast, waar we alle spelletjes in kwijt kunnen, want die nemen op dit moment nogal de kledingkast over (met serieus instort-gevaar). Ik ging meteen naar Pinterest voor wat ideeën en vond de volgende prachtige plaatjes.

Vind jij een rustige slaapkamer ook mooi? Of gebruik je liever alle kleuren van de regenboog?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

slaapkamer5

slaapkamer6

slaapkamer2

slaapkamer3

Foto’s: Pinterest

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

3 thoughts on “HUIS INSPIRATIE | Scandinavische slaapkamers

  1. Mooi hoor, ook helemaal mijn ding. trouwens de kamer van Sven lijkt er aardig op met zijn steigerhouten wand.

  2. Ik houd heel erg van een rustige slaapkamer. Het mooie aan de Scandinavische stijl is dat je bijvoorbeeld wit als basis kunt nemen en daar zwart aan kunt toevoegen. Daarnaast kun je kleurige accenten toevoegen met kussens of kandelaars of vazen bijvoorbeeld. Zo creëer je toch helemaal je eigen plekje en is het zo kleurig als je zelf wilt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.