DIARY | Interieurinspiratie & meehelpen bij het I love beauty event

Tijd voor een nieuwe diary! Ik had een vrij rustige week, maar heb wel erg leuke dingen gedaan. Zo deden we veel inspiratie op voor het nieuwe huis en ging ik helpen bij het I love beauty event van MissLipgloss. Kijk je mee?

Zaterdag

Geert: ‘Laten we nu eens doen alsof jij de man bent en ik de vrouw.’

Oké…

Zondag

Zondag stonden we weer op een bruidsbeurs. Op het mooie landgoed Rhederoord. Het was weer zó gezellig en leuk. Er waren heel veel leuke, enthousiaste bruidsparen en ze waren ook heel geïnteresseerd in een trouwfilm. Voor ons niet onbelangrijk, haha.

Maandag

Maandagavond ging ik weer paaldansen en leerden we deze nieuwe houding. Als je in de spiegel kijkt, zie je hoe de houding er aan de andere kant uitziet. De paal zit tussen mijn benen geklemd en mijn handen zijn los (wiehoe!). Geen idee hoe deze heet trouwens. Ik noem het de ‘foetus houding met een paal ertussen’.

Dinsdag

We gingen deze week bij diverse winkels langs om inspiratie op te doen voor ons nieuwe huis. We moeten nieuwe vloeren leggen en alles schilderen, maar kijken voor nieuwe meubels is natuurlijk ook leuk. Zoals ik eerder al zei, gaan we eerst alle spullen die we al hebben over verhuizen en dáárna kijken naar nieuwe dingen, maar toch. Dit krukje vond ik zó leuk! Gelijk even een foto van gemaakt.

En ook op deze poefen ben ik helemaal verliefd. Ze zijn alleen nog best prijzig!

Laminaat kijken. Ik vind het best moeilijk! Er zijn zoveel keuzes. En nu hoorde ik ook nog dat er nog verschil is in woonkamer-, slaapkamer- en kantoorlaminaat. Zucht.

We aten snel wat bij de Ikea voordat we naar een voorgesprek met een bruidspaar gingen.

Woensdag

Kleurtjes verf ter inspiratie. We willen in de woonkamer graag een blauwige kleur op één muur.

Ik hoopte heel erg dat ik voor het einde van het jaar de 500 Bloglovin’ volgers zou halen en nu was dat ineens zo! Ik ben er serieus zó blij mee! Ik kijk er stiekem telkens even naar. Dank jullie wel!

Donderdag

Ik maakte bekend dat we een nieuw huis hebben! 16 december krijgen we de sleutel. Ik kan niet wachten!

En zo kijken we dan elke avond het Sinterklaasjournaal terug. Ik blijf het leuk vinden!

Vrijdag

Chicklit schrijfster Lisette Jonkman had me gevraagd of ik mee wilde naar het ‘I love beauty event’ van MissLipgloss. Ze gaf daar een presentatie over schrijven. Super gezellig natuurlijk, dus ik wilde wel mee! Samen met Martine (rechts) hielp ik na de workshop nog even met boeken verkopen en verder hebben we lekker over de beurs gelopen en veel gekletst.

We lieten alle drie ons haar krullen. Het was gelukkig niet super druk op de beurs, waardoor je ook gewoon tijd had om dit soort dingen te doen. Komt misschien omdat het vrijdag was, maar ik vond dat juist heel fijn. Als er super lange rijen staan, kom je nergens aan toe, of sta je de hele dag voor één ding in de rij!

Krullen!

Lis gaf een presentatie over schrijven. Sloot goed aan bij haar nieuwe boek ‘Schrijven kreng!’. Dat boek is onderweg naar mij, dus zodra ik ‘m uit hebt, verschijnt er natuurlijk een review!

Tussen de middag en ’s avonds konden we mee-eten. Super leuk, want ook Cynthia en andere leuke mensen zaten daar. Grappig om ze eens in het echt te zien en te kletsen. Omdat ik Cynthia al zo lang volg, was het alsof ik haar al kende. Bizar!

Eenmaal thuis kroop ik nog even met een warme chocolademelk op de bank en keek ik nog even tv met Geert. Daarna was het tijd om deze diary te tikken en om naar bed te gaan.

Hoe was jullie week?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

26 thoughts on “DIARY | Interieurinspiratie & meehelpen bij het I love beauty event

  1. Wat een leuke foto’s! Het is ontzettend leuk om interieurinspiratie op te doen, ik ben er ook mee bezig (want huizenjacht)! Mooie foto met jou en je krullen!

  2. blauw op de muur?! Haha cool! Ik help je graag schilderen! En wat staan krullen jou mooi zeg!! Ziet er uit als een super weekje! Tot snel

    1. Haha, ja dat dat ooit nog zou gebeuren, hè? Het is meer blauw/grijzig, maar toch! Enne helpen: graag!

  3. Leuk om spullen te zoeken voor je nieuwe huis, by far ’t leukste van het hele proces, haha! Krullen staan je mooi zeg, moet je vaker (laten) doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.