Ik ben weer terug!

Ik was het plezier in bloggen even helemaal kwijt en daarom ging mijn blog een aantal weken op vakantie. Hoe die periode bevallen is? Heerlijk, kan ik je vertellen. Ik kwam even helemaal tot rust. Ik hoefde even niet aan mijn blog te denken. Ik had het ook druk genoeg met ons bedrijf, want we zitten vol in het trouwseizoen.

Maar het begon weer te kriebelen. Ik had zin om weer te schrijven. Zin om alle geweldige avonturen te delen van deze zomer, want wat hebben we vette dingen gedaan in Roemenië! Maar ik had ook in een paar dingen geen zin meer. En dus besloot ik daar wat aan te doen.

 • Ik zei het contract met mijn mediabureau op.
 • Ik maakte (alweer) een nieuwe layout, omdat de vorige alleen maar gezeur opleverde en mijn blog voor sommige mensen niet eens te zien was.
 • Ik beloofde mezelf dat ik vanaf nu alleen nog maar ga bloggen als ik daar zin in heb en niet omdat het moet.

En nu? Nu kunnen jullie een paar keer per week een nieuwe blog verwachten! (Misschien vaker, maar misschien ook wat minder vaak.) Ik blijf schrijven over alles waar ik gelukkig van word: reizen, mijn bucket list, reviews over boeken, hotels & travel stuff, ons huis, paaldansen, hardlopen en – niet te vergeten – Nibbit. Mijn blogjes zullen iets korter worden (zoals ik eerder al aangaf), waardoor je snel fijne inspiratie op kunt doen.

Ik hoop dat mijn nieuwe blog een plek is waar je heerlijk rond kunt dwalen en inspiratie op kunt doen voor al je eigen avonturen. Ik heb er weer zin in!

26 thoughts on “Ik ben weer terug!

 1. Wauw, wat een moedige stap om het mediabureau gedag te zeggen en back to basic te gaan: puur bloggen hoe en wanneer jij wil! Echt top dat je het plezier bovenaan zet 🙂 Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe blogjes!

 2. Je layout is echt heel mooi 🙂 en welkom terug!
  Lees graag je blogs en al helemaal graag over Roemenië, dus ik ben benieuwd! Blog zelf ook voor het plezier en dat bevalt mij altijd erg goed, hoop jou ook!

 3. ik heb er ook weer zin in! en je herkent zo makkelijk de blogs die met passie worden geschreven of die eruit geperst zijn omdat het ‘moest’… stoere en goede beslissing! succes met mariekevanwoesik 2.0 😉

 4. Oh yeah je bent terug. Ik zag al veel bruiloftfoto’s voorbij komen op Instagram. Moedig om terug naar de basis te gaan, maar ik denk dat je dat meer oplevert dan het “moeten”.

 5. Fijn dat je weer terug bent. Een online-stop is vaak goed ok bij jezelf na te gaan of je nog op de goede weg zit. Ik merk aan de manier van je bloggen, dat het “moeten bloggen” weg is.

 6. Wat fijn dat je weer terug bent. Moet eerlijk zeggen dat ik je artikelen echt heb gemist! Wat goed om te lezen dat je voor jezelf kiest en doet waar jij behoefte aan hebt. You go girl!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.