Ik dacht dat december heel rustig zou worden…

Gevalletje ‘filmen gaat toch door’, dus de wekker om 5.45 uur en op naar het zuidelijkste puntje van Zeeland!

Ik dacht dus dat december heel rustig zou worden. Vorig jaar was het namelijk ook vrij rustig. Qua werk dan. Natuurlijk waren we druk met de voorbereidingen voor het aankomende trouwseizoen, maar vanwege alle feestdagen is december meestal vrij rustig in de trouwbranche. In januari bedenken mensen zich dan ineens Oh shit, we willen nog een videograaf! en dan zit onze inbox vol offerte aanvragen. Ook niet verkeerd. Daarbij waren we vorig jaar december druk aan het verhuizen naar ons nieuwe huis, dus dat kwam best mooi uit.

Mijn theorie: dit jaar verhuizen we niet, dus december wordt heel chill. Beetje surprises maken, veel kruidnotencakes bakken, lekker een paar dagjes naar Duitsland en onze reis naar Thailand, Laos en Cambodja voorbereiden. Maar toen… kwamen er ineens allemaal leuke dingen voorbij en…toen was het hek een beetje van de dam. Gelukkig had ik gisterenavond nog even tijd om de laatste dingen voor m’n surprise te verven, anders had ‘ie nat de auto in gemoeten…

Reisjes
Het begon een beetje met reisjes. Ik kreeg van Geert een paar dagen Boekarest voor m’n verjaardag en we zagen een té goede deal voor Milaan voorbij komen. Voordat we het wisten, stonden er voor december twee reisjes op de planning. Oeps. Gelukkig hadden we al een boel voorbereidingen getroffen voor Thailand, Laos en Cambodja, maar we moesten nog wel wat regelen. Inmiddels zijn de backpacks onderweg naar ons huis en zit er – als het goed is – ook een pakketje met een geïmpregneerde klamboe op de post.

Films
Er waren ook een paar data gereserveerd voor het maken van films waarvan we eigenlijk niet hadden verwacht dat ze door zouden gaan. Ineens belde iedereen toen na elkaar: HET GAAT TOCH DOOR. Eh… oké, super leuk, maar nu moeten we even improviseren. Zo moet ik in m’n eentje ons verjaardagsfeest voor alle vrienden voorbereiden, omdat Geert dan het NK indoor roeien aan het filmen is (nee, ik wist ook niet dat dat bestond, maar het klinkt heel cool). En dat is dus letterlijk de dag nadat we terugkomen uit Boekarest, dus van tevoren voorbereiden zit er ook niet in.

Oh en weet je nog, die halve marathon en die 5km waar we voor aan het trainen zijn? Gaat ook niet door, want dan filmen we een bruiloft! Maar we zoeken met liefde een nieuwe datum voor het hardlopen, hoor, je hoort ons niet klagen.

Daarbij is december de maand van de blog-samenwerkingen met leuke bedrijven, dus ik moet ook nog een paar leuke artikelen gaan tikken en uitjes gaan reviewen.

Vijftwaalf
Toen Martin, schrijver en de baas van Vijftwaalf.nl (een gedichtenservice voor Sinterklaas), vroeg of ik tijd had om heel veel gedichten te schrijven voor zijn gedichtenservice, zei ik meteen: ‘Leuk, tijd zat, denk ik!’ Nou, niet dus, want ineens kwam er van alles tegelijkertijd. Tussen de bedrijven door heb ik nog best veel gedichten geschreven, maar ik had gedacht een aantal dagen 24/7 te kunnen rijmen voor hem, haha. Gelukkig zaten er nog meer rijmpieten in het team!

Iets anders cools
Het kwam eigenlijk ook een beetje omdat Geert en ik een paar weken geleden ineens iets heeeeel cools bedachten wat – zoals dat bij ons gaat – dan ook meteen uitgevoerd moet worden. Nou, dat is niet helemaal waar, want het kwam al meer dan een jaar steeds ter sprake, maar nu besloten we er ook voor te gaan. Wat het precies is, kan ik nog niet vertellen (flauw, hè, ja, sorry), maar jullie horen er snel meer over! Het heeft in ieder geval iets met ons bedrijf te maken 😉 Just for the record: ik ben niet zwanger en we gaan ook niet trouwen.

En weet je wat, ik vind het heerlijk, die drukte! Ik ben er wel achter dat ik gewoon heel erg van mijn baan houd en dat ik er niet vaak genoeg mee bezig kan zijn!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “Ik dacht dat december heel rustig zou worden…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.