Ik heb een nieuw vest, yo.

Afgelopen zaterdag hadden wij een druk programma. Er moest gefilmd worden, maar we moesten ook nog wat kopen, gingen lunchen bij mijn schoonouders, langs bij de oma van Geert en ’s avonds kwamen er vrienden langs. Zo’n dag vroeg om mijn nieuwe vest. Ik kocht ‘m toen ik ging winkelen met Nicole, twee weken geleden. En ik ben dus zo iemand die haar nieuwe kleren bewaart voor speciale gelegenheden. Tot irritatie van een aantal vriendinnen van mij.

Het is gewoon zo dat ik mijn nieuwe, mooie kleren niet wil ‘verspillen’ aan een dag dat ik gewoon thuis werk met Geert. Niks ten nadele van Geert, maar hij zegt dat hij me ook mooi vindt zonder make-up (dat heeft hij zelfs liever, gekkie) en in een joggingbroek, dus meestal zie ik er niet al te fashionable uit als ik thuis werk. Of verbreek ik nu de glamour van de blogwereld? Sorry dan.

Toen ik vorige week ging paaldansen vroeg mijn ‘paalgenootje’ of ik dan nooit ’s ochtends mijn make-up op deed. Eh… Jawel. Maar als ik thuis werk, draag ik meestal geen make-up… De reden? Heel simpel. Luiheid. Ik heb gewoon geen zin om het er ’s avonds weer vanaf te halen. En ja, ik baal elke keer weer als de postbode aanbelt en ik net heb besloten een bh-loze hippiedag te hebben. (Jep, dat was te veel informatie. Sorry.)

Maar ik wilde het dus hebben over mijn nieuwe vest. Afgelopen zaterdag vond ik dus een mooie dag om hem voor het eerst aan te hebben. Want a) ik moest iets presenteren voor de camera en b) er kwam een groep vrienden. Dat is geen moment voor een bh-loze joggingbroekdag. Nee, dat is het moment dat je eindelijk weer eens je eyeliner tevoorschijn tovert. En eerlijk is eerlijk, dan voel ik me toch altijd net iets lekkerder.

Omdat we nog een beetje tijd over hadden, dacht ik dat het leuk was om wat foto’s te maken van mijn nieuwe vest. Een soort outfit post, maar dan anders, want ik klets veel te graag en te veel voor een fashion blogje. Omdat ik er ook mijn nieuwe hipster ketting bij droeg, vond ik dat ik het best verantwoord verder.

Ben benieuwd hoelang het duurt voordat ik mijn nieuwe jurkje een keer aantrek. En op welk moment ik zodanig vast zit met de franjes van mijn vest dat ik er een gat in trek.

Vest: Forever21, T-shirt: Vero Moda, broek: WE, schoenen: eh…, ketting: HEMA. Maar alleen het vest en de ketting zijn van dit seizoen.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

18 thoughts on “Ik heb een nieuw vest, yo.

  1. Haha, dit is heel herkenbaar! Ik vind het ook vaak zonde om nieuwe kleren ‘zomaar’ voor het eerst aan te doen. Ik denk dat het met vroeger te maken heeft, toen je nieuwe kleding ook moest bewaren voor Kerstmis of Pasen.

  2. Maar het is wel een heel leuk vest! Ik herken trouwens dat van je nieuwe kleren niet willen verspillen. Dat doe ik ook vaak en dan concludeer ik na een jaar dat het toch wel zonde is, haha.

  3. hahaha iets met genen; ik kom net uit school én aangezien ik een studieweek heb kan ik ook eens mooie- niet kleuterbestendige- kleding aan. Maar omdat ik nog wil rommelen in huis hangt het ‘ nette setje’ nu netjes op en loop ik weer in mijn oude broek met fleece trui. 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.