Ik weet een geheim: verslavend luguber!

ik-weet-een-geheim-tess-gerritsen
‘Eindelijk is het nieuwste, langverwachte deel uit de Rizzoli & Isles serie van Tess Gerritsen uit!’ Om eerlijk te zijn, kende ik zowel de serie als de auteur niet, maar één ding is zeker: ik had deze serie al veel eerder willen lezen! Gelukkig liet de uitgeverij me kennismaken met ‘Ik weet een geheim’, want – spoiler – wát een fantastisch boek is dat! Ik heb er een nieuwe lievelingsauteur bij! Wáárom kende ik deze serie nog niet? 

Tess-GerritsenIk weet een geheim

Auteur: Tess Gerritsen
Verschenen in: september 2017
Serie: het 12e deel in de Rizzoli & Isles serie
Genre: thriller
Aantal pagina’s: 320

Over Rizzoli & Isles

Blijkbaar is dit dus een hele bekende thrillerserie over een rechercheur en een forensisch onderzoekster. Er is zelfs een populaire tv-serie over gemaakt! In Ik weet een geheim onderzoeken Jane & Maura één van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een vermoorde vrouw is gevonden op bed, terwijl ze haar eigen ogen in haar handen had. Als er meer moorden volgen, weten Jane & Maura dat er een seriemoordenaar actief is. De vraag is natuurlijk: wie zal de volgende zijn? Of is er iemand die stiekem zelf al weet dat zij het volgende slachtoffer zal zijn?

ik-weet-een-geheim-tess-gerritsen

Verslavend luguber!

Dit was het eerste boek dat ik van Tess Gerritsen las, maar ik heb er een nieuwe favoriete schrijver bij! Wat een fantastisch boek is ‘Ik weet een geheim’! Vanaf de eerste bladzijde werd ik in het super spannende verhaal gezogen. Het is luguber, het zit moord-technisch héél sterk in elkaar (wat niet zo’n wonder is, want Tess Gerritsen is opgeleid tot interniste) en tot op het laatste moment word je op het verkeerde been gezet wat betreft de dader. Tess heeft een hele fijne schrijfstijl en het plot zit ontzettend goed in elkaar. Ik ben zo blij dat dit een serie is! Ik ga zo snel mogelijk de andere boeken lezen!

Origineel: Ja! Hoewel de combinatie tussen een rechercheur en forensisch onderzoekster niet origineel is (geeft niks, ik ben gek op die combi!), waren de moorden en het historische verhaal daarachter dat zéker wel! 
Personages:
Super leuk! Ik kan niet wachten om meer van ze te lezen! 
Spannend: 
Ja!! Tot op het einde word je op het verkeerde been gezet. Heel knap!
Irritaties: Geen!
Aanrader: Ja!!!

Lees hoofdstuk 3 als voorproefje!

Ben je benieuwd of Ik weet een geheim van Tess Gerritsen wat voor jou is? Ik mag hoofdstuk 3 van het boek alvast met je delen! Klik op de link om hoofdstuk 3 als PDF te downloaden.

Kende jij de serie of de schrijfster al?

★★★★★

Koop bij bol.com


Check ook de andere reviews!

♥ Mariek

Deze recensie bevat een affiliate link.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.