The Instagram tag

Mijn favoriete social media kanaal van dit moment is Instagram, geen twijfel over mogelijk. Ik kan uren door de plaatjes scrollen en word helemaal vrolijk van inspirerende, mooi of gezellige foto’s. Kost veel tijd, maar hé, dan kun je wel een tag invullen…

De tag werd bedacht door Danielle van Culturalize.

instagram-tag

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Dat is een foto van het schilderij dat ik op dit moment aan het maken ben. Ja, ja. Mijn schoonouders hadden nog een groot doek over (hij is 1,5 m breed!) en ik mocht hem hebben. Ik wil er een hele grote wereldkaart op maken en de landen waar we geweest zijn inkleuren met verf. Een soort mega scratch map! Nu nog hopen dat het lukt.

Omdat het een beetje lastig is om de wereld uit de losse hand te tekenen, heb ik het hele doek (en de voorbeeld kaart) in vierkanten opgedeeld. Nu teken ik dus vierkant voor vierkant. Een heel werk, maar zo lukt het wel!

instagram-tag

Wat is de allereerste foto die je postte op Instagram? #TBT

Een foto van onze eerste schoudercamera! Inmiddels hebben we er nog één (een andere). Het is een foto van 3 jaar geleden… We gingen twee dichteressen filmen, die ’s avonds moesten optreden.

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Dit vind ik de leukste selfie. Hier was het zomer. Ik heb er rode wangetjes van!

instagram-tag

instagram-tag

instagram-tag

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

Stiekem heb ik drie foto’s gekozen, omdat ik niet kon kiezen! Allemaal reisfoto’s, wat je niet zal verbazen… Op de eerste zit ik op een stuk van een kasteel, in Bosnië. Dat was zo’n gaaf moment! De tweede foto is een mooi uitzicht in Noorwegen. Een mooie herinnering, omdat het mijn eerste grote persreis was én omdat ik het land prachtig vond! Op de tweede foto zijn we onderweg naar het vliegveld in Noorwegen. Ik heb daar net geraft en zit met rode wangetjes (en heel veel sproetjes!) in de bus! Ik vind dat zo’n schattige foto.

Ooooh nu wil ik op reis! Gelukkig staat er genoeg op de planning!

instagram-tag

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?

Jongens, dit is serieus het lekkerste chocolade toetje OOIT. Deze chocolade potjes maakten Ferdi en Nicole en als ik alleen al naar die foto kijk, loopt het water me alweer in de mond. Goed nieuws! Ik heb het recept!

instagram-tag

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?

Dat is deze foto van het boek van Mascha. Ik kocht ‘m op de Beautygloss Party en was geloof ik de eerste die een review online had staan, waardoor dat meteen een heel goed gelezen blog werd. Deze foto kreeg 196 likes. Dat is voor mijn doen heel veel!

instagram-tag

Ik heb ‘m echt heel los vast, maar hij kijkt alsof ik z’n strot dichtknijp… haha!

instagram-tag

Kusjesaanval!

instagram-tag

Probeer maar eens weg te lopen, Geert…

instagram-tag

High five van Loena

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?

Het is maar goed dat Abby niet bij ons woont, anders stond mijn Instagram account vól met zijn foto’s. Het is gewoon zo’n lieve en fotogenieke hond! Deze drie foto’s vond ik het allerleukste. De laatste mocht er nog bij, omdat dat Loena (de hond van mijn schoonouders) is, die ze een paar weken geleden helaas moesten laten inslapen.

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruik jij het meest?

Eigenlijk gebruik ik alleen de filters van Instagram zelf. Ik kom áltijd uit op Valencia. Ik probeer er weleens variatie in aan te brengen, maar als ik dan van voren begin te scrollen, denk ik vaak: hé, deze is mooi! En dat blijkt dat altijd Valencia te zijn, haha!

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?

Géén idee! Misschien #healthylifestyle? Jep, ik ben schuldig.

Volg jij mij al op Instagram? En ben jij net zo verslaafd als ik?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

27 thoughts on “The Instagram tag

  1. Guilty! 🙂 Ik ben minstens even verslaafd. Leuke tag, deze ga ik misschien ook eens doen binnenkort! Ik vind het idee van de wereldkaart opdoek trouwens suuuuper, jammer dat ik zelf niet creatief genoeg ben daarvoor 😉

  2. Oh ja Instagram, daar kan ik mezelf ook uren in verliezen. Niet zo gezellig voor mn omgeving helaas haha ;-). Terugkijken naar vakantiefoto’s is risicovol he, dan wil je toch altijd meteen weer weg. Wat grappig trouwens van die filter, dat was ook altijd mijn go-to filter. Nu gebruik ik vaak filters uit de Afterlight app, die zijn voor mijn gevoel toch wat subtieler of zo?

  3. Wat leuk dat je de tag hebt ingevuld! Zou je mijn blog misschien willen noemen als originele bron? Ik heb jouw ingevulde tag ook op mijn blog vermeld 🙂

    Liefs Danielle

    1. Tuurlijk! Ik kon niet terug vinden wie er nou mee begonnen was, maar ik heb het erbij gezet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.