INTERIEUR | Kerstdecoratie in huis

IMG_9941

IMG_9962

IMG_9956

Kerstmisssssss. Tijd om het hele huis weer om te gooien qua interieur! I love it! We hebben dit keer eigenlijk alleen het bureau en een tafeltje om gedraaid, om de kerstboom een wat betere plek te geven. De kerstboom staat óp het tafeltje, zodat je ‘m beter kunt zien. En natuurlijk is de rest van het huis ook versierd in kerststemming. Kijk je mee?

IMG_9985

Het uiltje kreeg ik van mijn broertje voor Sinterklaas. Ik vind ‘m zó leuk!

IMG_9986

De mooie slinger kreeg ik vorig jaar voor Sinterklaas van mijn schoonzusje. Te koop bij HEMA en handgemaakt in Nepal via Return to Sender. Mooi, hè?

IMG_9983

IMG_9980

IMG_9977

Dit huisje kochten we vorig jaar al bij Makro, maar we konden hem met Kerst nergens meer vinden! Dit jaar vond ik ‘m echter in de herfstdoos (?) en dus heeft ‘ie een mooi plekje gekregen in het raamkozijn.

IMG_9973

IMG_9971

IMG_9968

Is jullie huis ook al in de kerststemming?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

10 thoughts on “INTERIEUR | Kerstdecoratie in huis

  1. Dat ziet er echt gezellig uit! 🙂
    Wij hebben een kerstboom, een slinger lampjes en een grote kerstklok. Verder een klein uiltje onder de kerstboom en in het portiek (we wonen op één hoog in een portiek met vier woningen) hebben we slingers opgehangen aan de trap en boven kerstklokjes en lampjes 🙂

    1. Gezelliggg! Wij hebben geen trap, maar ik heb al wilde plannen voor het versieren van trappen, dus als we die ooit krijgen…

    1. Ik moet bekennen dat alleen het rendierkussen van de kerstdecoratie is (A) Die andere rode staan er altijd 🙂 Maar ik hou dan ook van rood.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.