Interieur tag

interieur-tag

Nu we in ons nieuwe huis wonen ben ik weer iets meer met interieur bezig. Ik ben er niet heel erg goed in, maar ik vind het zo leuk! Vriendinnen van mij kunnen echt random dingen kopen waarvan ik denk ‘huh’ en wanneer ze dat vervolgens combineren in hun huis staat het geweldig. Ik zou dat ook graag willen kunnen! Toch ben ik inmiddels erg tevreden met onze woonkamer, die ik jullie een tijdje geleden liet zien. Tijd om de interieur tag in te vullen!

interieur-tag

interieur-tag

Mijn favoriete items in huis zijn:

Onze nep Eames chair en ons witte bankje. De neppe Eames wilde ik al heeeeeeel lang en toen ze vervolgens heel voordelig te koop waren bij Kwantum, waren ze zo uitverkocht. (Volgens mij vooral omdat alle bloggers ze wilden hebben, haha.) Uiteindelijk wist mijn vader er nog één bij het filiaal in Tiel te bemachtigen. Ik ben er nog steeds zo blij mee! Vooral nu hij in dit huis veel beter uitkomt! En natuurlijk de combinatie met het (nep) schaap!

Het witte bankje scoorde ik bij de IJhallen voor maar €17,50. Dat vonden we zo’n koopje! We waren er helemaal mee in onze nopjes. Nog steeds ben ik er erg blij mee. Vooral het contrast met de blauwgrijze muur vind ik erg mooi. Erop liggen een lekker kleedje (Ikea) en onze fotoboeken van de reizen die we samen hebben gemaakt! Daar kijken we overigens regelmatig in.

interieur-tag

interieur-tag

Ik zou het liefste nog willen aanschaffen

We willen graag een nieuwe bank. Een hoekbank in antraciet. Maar stiekem twijfel ik nu een beetje of het niet wat te groot is voor onze woonkamer. Ach, we hebben de perfecte bank toch nog niet gevonden.

Later zou ik ook graag een steigerhouten eettafel willen, met allemaal witte Eames chairs als stoelen. Dat vind ik zo mooi!

Als ik onbeperkt spullen mag kopen voor mijn huis dan doe ik dat bij…

Poeh… Geen idee, eigenlijk. In eerste instantie wilde ik ‘Ikea’ zeggen, maar we willen eigenlijk geen (grote) meubels meer daar kopen, omdat we al zoveel van Ikea hebben. Maar er is niet echt een winkel waar ik dan verder alles zou willen kopen. Alhoewel… ik vind de spullen bij Loods5 altijd héél gaaf. Maar ook veel te duur.

Ik verschil (niet) heel veel van smaak met mijn partner

We verschillen inderdaad niet veel. We zijn nu allebei heel erg tevreden met hoe onze woonkamer eruit ziet. We houden allebei van licht, gezellig en praktisch.

interieur-tag

Dit item zou ik zo snel mogelijk weg willen doen

Eigenlijk niks! Ooit wil ik dus wel graag een nieuwe eettafel, maar deze vind ik ook erg mooi. En praktisch, want je kunt ‘m twee keer uitschuiven, zodat er zes tot acht personen kunnen zitten. Of heel grote bordspellen kunt spelen, haha.

interieur-taginterieur-tag

interieur-tag

Accessoire dat echt typisch Marieke is…

Rendieren: Die staan echt door het hele huis! Alleen in de woonkamer zijn al minstens 6 rendieren te vinden, haha.

Kaarsjes: En ook kaarsjes staan door het hele huis. Daar heeft Geert wat minder mee en hij moet altijd lachen als ik ’s avonds een rondje door de woonkamer loop om alle kaarsjes aan te steken. Ik vind het zo gezellig!

Wereldkaarten: Op dit moment hangt er nog maar één in de woonkamer, maar de tweede is in de maak.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

18 thoughts on “Interieur tag

  1. Wat een mooie inrichting heb je zeg, ziet er tof uit! Vooral dat witte stoeltje vind ik echt gaaf <3 Leuke tag ook, en haha, dat kleedje van Ikea heb ik ook! Liefs Anniek

  2. Wat ziet het er gezellig uit! Ik hou hier wel van: het ziet er wel warm en gezellig uit maar zonder té veel tierlantijntjes. Die stoeltjes van Kwantum heb ik ook, zo leuk zijn ze! En ik hou ook van wereldkaarten, en van planten. Al zal ik zelf niet zo snel planten neerzetten in mijn studentenkamer, haha.

    1. Ah dank je wel! 🙂 Nee dat snap ik, planten nemen best veel ruimte in! En dit zijn allemaal hufterproof planten, want ik vergeet ze altijd water te geven, haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.