Ja, ik wil niet

ja ik wil niet

Maak kennis met Lily Wilder: New Yorker, impulsieve, goedgebekte vrouw die van een drankje (of vijf) houdt. Een stralende aanstaande bruid, maar beslist niet van plan monogaam te zijn. Haar verloofde Will is een lieve, intelligente archeoloog. Lily is dol op Will, maar of ze ook echt van hem houdt? Will houdt zonder twijfel van Lily, maar weet hij wel wie ze echt is? Naarmate de huwelijksdag nadert, groeit Lily’s twijfel. De mooiste dag van haar leven dreigt om te slaan in haar allergrootste vergissing.

De achterkant van dit debuut van Eliza Kennedy klonk zo goed dat ik me voorbereidde op een saaie chicklit. Ik kon er niet méér naast zitten. Dit werd het allerleukste boek wat ik afgelopen zomer las! Ik snap dan ook helemaal niet waarom dit boek nog niet bekend staat als één van de must-reads van 2015.

Je duikt in het turbulente leven van Lily, die er niet alleen een uitermate spannend liefdesleven op nahoudt, maar ook een vrij ingewikkelde baan heeft, waarbij ze allerlei ballen moet hoog houden. Het verhaal leest als een trein en heeft wat onverwachte wendingen, maar het allerbeste van dit boek vond ik de humor. Eliza Kennedy schrijft snel, gevat en het boek kakt op geen enkel moment in. Ik kan niet anders zeggen: dit boek is gewoon echt té leuk om niet te lezen.

Ik kan niet wachten op haar volgende boek!

Deze recensie bevat een product dat ik gekregen heb.
Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “Ja, ik wil niet

    1. Ik zou zulke acties ook nóóit doen, maar toch vond ik de hoofdpersoon hilarisch, haha! Hoop op een vervolg! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.