JOUW ZOMER | Amy maakt een rondreis door Schotland

Iedereen heeft zin in de zomer, maar voor sommigen is het deze keer éxtra speciaal. Zij maken de reis van hun leven, durven zich eindelijk weer in een bikini op het strand te vertonen of vieren voor het eerst vakantie met hun grote liefde. Stuk voor stuk prachtige verhalen, die ik voor jullie verzameld heb. Lees, leer en geniet. Fijne zomer!

Amy (21), ook al een hele goede vriendin van mij, gaat dit jaar naar het land waar ik fijne herinneringen aan heb: Schotland. Regenachtig land of niet: Schotland is bijzónder mooi. Ik ben dan ook héél benieuwd naar Amy’s plannen. 

Waarom wordt deze zomer joúw zomer?

Ik ga samen met mijn vriend, Erwin, een 10-daagse rondreis door Schotland maken! Misschien niet het meest voor de hand liggende vakantieland tijdens de zomer, maar wij willen er heel graag heen. De zomer is dan de beste reistijd gezien het weer.

Hoe heb je je voorbereid?

We wilden geen kant-en-klaar voorbereide reis. Daarom zijn we gaan rond zoeken op internet en hebben we uiteindelijk zelf een route uitgestippeld. We hebben een heen-vlucht naar Edinburg geboekt, vanaf daar huren we een auto en rijden we rond. Ook de terugvlucht hebben we geboekt, vanaf Glasgow. Omdat ik graag zeker ben van een overnachtingsadres,  hebben we alle hotels/hostels al geboekt.
We hebben al wel een soort plan voor de invulling van de dagen, maar we willen ons ook graag laten verrassen door wat het land en de verschillende bestemmingen te bieden hebben.

Waar heb je het meeste zin in?

Ik kijk het meest uit naar het ervaren van de overweldigende natuur. Ik houd van fotograferen en verwacht dan ook met veel mooie kiekjes thuis te komen. Daarnaast houd ik erg van citytrips en ook dat komt aan bod tijdens onze rondreis (Edinburgh & Glasgow).

Barcelona, april 2014

Waar zie je tegenop?

Als je naar Schotland gaat, dan weet je dat je niet zongebruind terug komt. Toch hoop ik wel dat het weer een beetje mee zit en we niet als verzopen katjes thuiskomen.

Welke landen wil je sowieso nog meer zien?

  • Zuid-Afrika
  • Amerika
  • Australië
  • IJsland

Eigenlijk vind ik het moeilijk om te kiezen. Ik wil graag nog héél veel zien! Ook in Nederland, trouwens.

Frankrijk, zomer 2013

Wat staat er nog meer op jouw Bucket List?

Eerlijk gezegd ben ik daar niet zo mee bezig. Komend jaar ga ik een masterstudie doen en deze wil ik wel heel graag halen. Verder hoop ik dus mooie reizen te mogen maken samen met mijn vriend, maar ook ben ik altijd in voor citytrips en dagjes weg!

Wat is jouw tip voor mensen die ook hun dromen waar willen maken?

Dromen worden niet vanzelf waargemaakt. Je zult daar zelf wat voor moeten doen. Geloof er in en ga er voor!

Ik ben zó benieuwd wat je van Schotland gaat vinden, Eem! Ik was erg enthousiast, maar ik was nog erg jong en we hebben maar een héél klein stukje van het land gezien toen. Ik kan niet wachten om jouw foto’s te bekijken!

Follow my blog with Bloglovin

7 thoughts on “JOUW ZOMER | Amy maakt een rondreis door Schotland

  1. Schotland lijkt me heel gaaf! Wij hebben iets meer dan een jaar geleden een rondreis gemaakt tussen Newcastle en het Lake District. Was ook prachtig! Het liefst was ik ook nog wel ‘even’ richting Schotland gereden, maar je kunt niet alles hebben haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.