JOUW ZOMER | Anouk gaat naar Tomorrowland

Berlijn

Iedereen heeft zin in de zomer, maar voor sommigen is het deze keer éxtra speciaal. Zij maken de reis van hun leven, durven zich eindelijk weer in een bikini op het strand te vertonen of vieren voor het eerst vakantie met hun grote liefde. Stuk voor stuk prachtige verhalen, die ik voor jullie verzameld heb. Lees, leer en geniet. Fijne zomer!

Anouk (22) zat – hoe leuk! – op de basisschool bij mij in de klas. Als ik aan Anouk denk, denk ik meteen aan haar prachtige lange blonde haren en de glimlach die nooit van haar gezicht te krijgen was. Nu studeert ze Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Maastricht en heeft ze wilde plannen voor deze zomer!

Waarom wordt deze zomer jouw zomer?

Deze zomer ga ik lekker feesten en relaxen, wel verdiend na een jaar super hard studeren (hopelijk heb ik deze zomer mijn bachelor gehaald)! Dat maakt deze zomer wel míjn zomer! Al wordt het moeilijk om vorig jaar te overtreffen; toen ben ik 35 dagen op vakantie geweest en heb ik een super gave Europa trip heb gemaakt.

Wenen, Schloss Schönbrunn

Hoe heb je je voorbereid?

We zijn ons aan voorbereiden op Tomorrowland. We zijn nog steeds aan kijken wat we allemaal mee willen nemen. In eerste instantie hadden we bedacht om een kleine aggregaat mee te nemen om onze telefoon aan op te laden, helaas kregen we een mailtje dat niet is toegestaan. (Nogmaals sorry, pap, dat je vier dagen zitten knutselen aan dat ding terwijl we niet mogen gebruiken.)

Wat staat er precies op de planning?

Het eerste wat op de planning staat is 13 juli mijn scriptie inleveren en hopen op een goed cijfer, zodat mijn Bachelor diploma Rechtsgeleerdheid binnen heb!

Vervolgens gaan we met z’n vieren drie dagen naar Tomorrowland, één van de grootste en meest bekende festivals van Europa. Tomorrowland is een festival waar DJ’s vanuit de hele wereld naar toekomen om te draaien. Het kopen van kaarten is bijna onmogelijk: dit jaar was in driekwartier uitverkocht. Er komen mensen vanuit de hele wereld (214 landen) naartoe en dat maakt het zo ontzettend gaaf! Het bezoekersaantal is – hou je vast – per weekend 180.000!!!

Ik ben zo benieuwd hoe het zal zijn!

Boedapest

Waar heb je het meeste zin in?

Tomorrowland, het wordt zo ontzettend gaaf om drie dagen alleen maar te party’en en te genieten van de muziek! Ik ben heel benieuwd naar de sfeer, de acts en de stages. Kan niet wachten tot het zover is! Deze week kregen we onze bandjes binnen; ze zijn erg mooi, dus dat belooft veel goeds!

Waar zie je tegenop?

Na drie dagen Tomorrowland waarbij je waarschijnlijk amper slaapt in een tentje, vliegen wij (de dag erna, vroég!) naar Girona. Dat betekent dat ik alle was in één avond moet doen en moet zorgen dat we dat vliegtuig niet missen! Gelukkig kan ik daarna dertien dagen relaxen op de camping.

Berlijn

Welke landen wil je sowieso nog meer zien?

Ik wil heel graag nog een keer naar Australië, Zuid-Afrika, Azië en Cuba: verre reizen dus. Maar ook Scandinavië staat nog op mijn lijstje. In april ben ik naar een vriendin gegaan, die een halfjaar in Zweden studeerde. Wat een mooi land! Daar zou ik echt heel graag meer van willen zien.

Wat staat er nog meer op jouw Bucket List?

Er staan zoveel dingen op mijn Bucket List dat ik niet eens zou weten waar ik moet beginnen!

  • Italiaans leren spreken (mijn vriend is half Italiaans)
  • Een fotocursus doen, zodat ik nog mooiere reisfoto’s kan maken.
  • Heel veel reizen en zoveel mogelijk van de wereld zien
  • Mijn duikbrevet halen
  • Bungeejumpen in Zuid-Afrika
  • Zwemmen met dolfijnen
  • Meedoen aan een hardloopwedstrijd (zonder aan het einde dood te gaan…)
  • Zelf een labrador hebben en opvoeden
  • Kampioen worden met de Dames 1 (hockey) aankomend seizoen

En zo kan ik nog wel even doorgaan! Gelukkig ben ik nog jong.

Ljubljana

Wat is jouw tip voor mensen die ook hun dromen waar willen maken?

Volg je hart en maak soms spontane beslissingen, dan kom je het verst!

Ik vind het echt super leuk om te zien dat ‘mijn generatie’, vriendinnen en bekenden zoveel reizen, hun dromen waarmaken en léven. En inderdaad, Anouk, we zijn nog jong. Wacht maar tot we oud zijn… Dan hebben we zoveel fotoboeken dat we allemaal in een villa moeten wonen.

Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “JOUW ZOMER | Anouk gaat naar Tomorrowland

  1. Leuk te lezen wat je allemaal aan het doen bent, Anouk. Ik zie je nog voor me als kleutertje bij mij in de klas en later kwam je ook bij ons spelen…en dan nu aan het studeren 🙂 Waar blijft de tijd ?

  2. Ja Thea, de tijd gaat zeker snel!

    Marieke echt super leuk stuk! Had tijdens de vakantie nog niet de tijd gehad om te reageren dus vandaar de latere reactie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.