JOUW ZOMER | Linda gaat trouwen met haar grote liefde

Iedereen heeft zin in de zomer, maar voor sommigen is het deze keer éxtra speciaal. Zij maken de reis van hun leven, durven zich eindelijk weer in een bikini op het strand te vertonen of vieren voor het eerst vakantie met hun grote liefde. Stuk voor stuk prachtige verhalen, die ik voor jullie verzameld heb. Lees, leer en geniet. Fijne zomer!

Linda (22) gaat op 25 juli trouwen met haar grote liefde, Johan. Na het ja-woord gaat het stel een week op huwelijksreis naar een klein stadje net onder Parijs. 

Waarom wordt deze zomer joúw zomer?

Deze zomer wordt mijn zomer omdat ik ga trouwen! Een hele nieuwe fase in mijn leven, hoewel ik al sinds september 2012 samenwoon met mijn vriend. Toch nog een hele stap: ineens heb je een andere naam en dan hoor je écht bij elkaar. Een soort bevestiging van onze liefde, vind ik. Heel gaaf!

Daarna gaan we dus een weekje op huwelijksreis, naar een klein stadje onder Parijs. Ik ben vier jaar geleden een keer een weekje in Parijs geweest en ik vind het heel tof dat ik weer eens terug kan en ook nog met Johan! Daarnaast hoop ik ook te gaan werken, ik ben bijna afgestudeerd! Ik heb de bachelor geschiedenis gedaan aan de universiteit Utrecht en daarna de eenjarige master Middeleeuwen en Renaissance Studies. Een baan in een museum, bibliotheek of archief lijkt me dan ook heel erg leuk!

Hoe heb je je voorbereid?

Het gemeentehuis en de kerk hebben we vorig jaar al geregeld. Vervolgens ging het vooral om kleinere dingen: een receptie (kleintje, want we hebben niet zo’n groot budget), de trouwkaarten maken, bestellen en versturen, een kapster regelen, een bruidsboeket, eten, enz… De jurk had ik al een hele tijd, omdat we eerst al eind 2012 zouden trouwen, maar wegens financiële redenen ging het toen niet door. Gelukkig paste ‘ie nog perfect en vind ik ‘m nog steeds fantastisch!

Waar heb je het meeste zin in?

De dag zelf! En natuurlijk de huwelijksreis, haha!

Waar zie je tegenop?

Ik vind het allemaal wel heel spannend. Ik droom wel eens dat ik dan over mijn jurk struikel of dat soort gênante dingen, haha! Of dat onze B&B in Frankrijk er helemaal niet staat, dat soort onzin. Maar het komt vast allemaal wel goed!

Welke landen wil je sowieso nog meer zien?

Ik wil heel graag nog heel vaak terug naar Canada. Daarnaast wil ik nog een keer naar de Galapagos-eilanden, dat lijkt me zó mooi! Ook Madagascar (want ik vind Zuid-Afrika zo afgezaagd, haha) en Griekenland (daar ben ik één keer geweest en ik wil graag nog eens terug) staan nog op mijn lijstje.

Wat staat er nog meer op jouw Bucket List?

Ik wil graag nog een keer een paraglide-cursus doen. Ik heb 5 jaar geleden een week een cursus mogen doen met Paragliding Holland (op excursieweek met school) in de Vogezen in Frankrijk. Dat vond ik zó gaaf, dat wil ik nog eens doen! En écht skydiven haha, in plaats van indoor, wat ik al heel gaaf vond. Oh, en in een luchtballon vliegen!

Wat is jouw tip voor mensen die ook hun dromen waar willen maken?

DOEN! De meest cliché tip die je kan geven, maar wel de waarheid. Blijf niet dromen, maar doe het! Maak plannen, maak stappen en stel ook realistische dromen zodat je niet altijd maar blijft dromen!

Gelijk heb je, Linda! Ik hoop dat het 25 juli het beste weer van de wereld is (alhoewel, té warm is ook niet fijn!) en dat jullie de mooiste dag van je leven krijgen!

Follow my blog with Bloglovin

5 thoughts on “JOUW ZOMER | Linda gaat trouwen met haar grote liefde

  1. Wat leuk dat je gaat trouwen Linda! Heel veel geluk! En ik snap je liefde voor Canada. Ik vind dat ook echt een geweldig land. Ben er twee keer geweest en mijn vriend heeft we zelfs gewoond. Als we ooit trouwen willen we vervolgens een roadtrip door Canada maken.

  2. Wat een lieve reacties en wat een mooi artikel is het geworden, thanks! Ik zie het nu pas, was afgelopen week op de camping. Nu is het écht bijna zover! Deze ga ik nog even delen op Facebook 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.