KERST RECEPT | 6 super gezonde snacks

kerst recept

kerst recept

Bestaat er niet zoiets als derde kerstdag? Nog een extra dag vol gezelligheid, lichtjes en lekker eten? Ik vind van wel. Ik heb er nog lang niet genoeg van! Maar mocht je weer gezond willen gaan doen en toch in de kerst stemming willen blijven, dan is dit overzicht met 6 x een kerst recept voor gezonde snacks fijn.

gezonde chocolade

1. Gezonde chocolade

Chocolade. Natuurlijk, chocolade. Altijd chocolade. Maar dan nu in de vorm van een ster, want dat is lekker kerstig. Dit makkelijke kerst recept is zo gemaakt! En het mooie is dat je het kan vullen met alles wat je lekker vindt. Ik vind die combi met iets knapperigs en iets zoets erg lekker!

havermoutkoekjes

2. Havermoutkoekjes

Het duurde even voordat ik het perfecte kerst recept had gevonden. Zoals Geert het samenvatte: ‘Eerst proefde je dat ze gezond waren.’ En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Deze variant met appel en rozijn was wél erg lekker!

kerst recept

3. Kerstboom van groenten en fruit

Eerlijk is eerlijk, hier had ik een iets fotogeniekere variant in gedachten. Maar goed, het was lekker, het was gezond en het was een kerst recept. En dus moest ‘ie toch meedoen. Mijn rendier maakte de foto iets leuker, maar een prijs gaat die groenten- en fruitkerstboom van mij niet winnen.

gezonde fudge

4. Gezonde fudge

Niet mijn recept, wel heeeeerlijk. Ik ben zelf erg fan van fudge, maar ja, absoluut niet gezond natuurlijk. Deze variant wel! En in de vorm van een ster, dus een kerst recept.

kerst recept

5. Rendier snack

Dit lieve rendiertje schopte het zelfs tot andere blogs. Super leuk, want dat betekent dat er meer mensen fan zijn van rendieren! Hartstikke terecht. Simpel, maar heel leuk kerst recept.

kerst recept

6. Mandarijnen sneeuwpop

VANDAAG GAAT HET SNEEUWEN! Toch? Alsjeblieft? En anders bouw je deze sneeuwman maar.

Vergeet niet mee te doen met de Kerst winacties!

  1. Win een beauty kerstpakket
  2. Win exemplaren van Schrijven Kreng van Lisette Jonkman
  3. Win exemplaren van Laat me jou zijn van Petra Kruijt

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

healthy christmas

12 thoughts on “KERST RECEPT | 6 super gezonde snacks

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.