KRYSTL | Is niet meer het meisje dat ik 2 jaar geleden interviewde…

Afbeelding 1088

Radio 2011

Kennen jullie Krystl nog? Bottles-Krystl? ‘Golden Days‘-Krystl? Schattig meisje, blonde haren, vrolijke kleding? Het is een tijdje nogal stil rondom haar geweest en nu snap ik waarom. Ze is terug. Maar ze is niet meer de Krystl die wij kennen. In positieve zin dan. Weg met de vrolijke meidenmuziek en hállo perfomance. Krystl laat zien dat ze kan zíngen en verstand heeft van muziek. Wauw!

Twee jaar geleden interviewde ik Krystl voor de camera. Ze is precies zoals ze lijkt. Heel erg aardig en met een aanstekelijke lach. Een paar weken later mocht ik haar nog eens interviewen voor de radio die op dat moment de muziek van Appelpop live uitzond. Ik weet nog goed dat haar manager (‘n andere dan die bij de camera opnames aanwezig was) mij eerst wilde ‘checken’ en wilde vertellen wat ik wel en niet mocht vragen. Krystl daarentegen was heel relaxt, stak haar hand op en zei: “Zij is oké, ik ken haar al.” En ik maar glimlachen!

Ondanks dat ik súúúper schor was, vond ik het hartstikke leuk om die radio-uitzending te doen. Ik heb later nooit meer wat voor de radio gedaan, maar als het ooit nog op mijn pad komt, kom maar op! Dit weekend is de 22e Appelpop weer in mijn geboorteplaats, Tiel. Ik weet nog steeds niet of ik er heen zal gaan (lees: mijn broertje heeft zo ongeveer 20 logés uitgenodigd dus ik weet niet of ik mijn bed überhaupt nog kan bereiken), maar ik moest wel weer aan Krystl denken.

Deze week was ze bij Giel met een cover van RoyalsEn dat deed ze zó goed dat ik denk dat ze meer ‘terug’ is dan ik in eerste instantie dacht. In Linda. las ik dat ze niks met mode heeft, maar nu weet ik dat ze zich daar geen zorgen meer om hoeft te maken. Krystl ontroert. En voor mij zal ze altijd een beetje ‘speciaal’ blijven, omdat ze de eerst BN’er was, die ik mocht interviewen. En dan is ze ook nog eens écht heel leuk in het echt! Krystl mag blijven. En vooral véél muziek blijven maken. Ik houd ervan.

EDIT: Whaaaah! Zo leuk! Krystl las mijn blog & nodigt me spontaan uit voor haar cd-presentatie a.s. maandag! Hoe dat was, gaan jullie lezen in een blog!!

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

4 thoughts on “KRYSTL | Is niet meer het meisje dat ik 2 jaar geleden interviewde…

  1. O ja, dat hebben we ook nog meegemaakt; jij en Geert hals over kop naar Appelpop en wij jullie visite ontvangen, ‘voederen’ en op veel te hoge fietsen naar Appelpop sturen met broer Sven voorop….en alles bleef toen ook slapen met extra vriendin omdat het zo gezellie was…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *