SweetSixSunday #13 | Laat me jou zijn & Newkerstel

Wekelijks deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

laat-me-jou-zijn

1. Laat me jou zijn

Op de boekpresentatie van Laat me jou zijn kreeg ik het recensie boek mee, maar om de redenen waar ik het gisteren al over had, heb ik ‘m nu pas uit. Eindelijk tijd voor een review dus!

In Laat me jou zijn is Susan klaar met haar leven. Ze zegt haar baan op, verbreekt haar relatie en boekt een enkeltje San Francisco. Eenmaal daar doet ze alles wat ‘niet Susan is’. Ze slaapt in een hostel, zoekt expres niet naar een nieuwe baan en vertrekt impulsief met haar nieuwe vrienden op vakantie.

Op hetzelfde moment neemt haar zus Lisan Susans leven min of meer over. Lisan woont in het oude huis van Susan, omdat Susan het niet aan een vreemde wilde verhuren en mag Susans baan overnemen. Zonder dat ze het doorheeft, neemt ze langzaam haar hele leven over! Maar ja, hoe lang gaat dat goed?

Wat vond ik ervan?

Het was een tijdje geleden dat ik zo’n origineel verhaal heb gelezen! Echt heel goed verzonnen! Als reisblogger vond ik het natuurlijk ook heel leuk dat een deel van het boek zich in San Francisco afspeelt. Door de details komt het verhaal echt tot leven, wat ik heel leuk vond. Soms had ik nog wel wat dieper in de personages willen duiken (ik vind het altijd fijn als ik op en top mee kan zwijmelen), maar inmiddels snapt menig chicklitfan me als ik zeg: ‘dit is weer een echte Petra Kruijt!’ Dus als je nog een kerstcadeautje zoekt…?

[bol_product_links block_id=”bol__selected-products” products=”9200000030321445″ name=”Laat me jou zijn” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

2. Happy Christmas

Natuurlijk is het een reclame filmpje, maar ik kijk veel liever zo’n lief filmpje dan een reclameblok. Het geluk straalt er vanaf en dan die man die dat paard krijgt… Geweldig! Dan wordt reclame leuk.

3. Afspeellijst vol foute kerstmuziekies

Sorry, hoor, maar is Kerst niet hét moment om schaamteloos foute muziek te draaien? Mijn afspeellijst bevat o.a. de hele kerst cd van Glee, Flappie en nog wat andere klassiekers die ik hier misschien niet kan typen. En dat deel ik dan ook nog zomaar openbaar. Het zou verboden moeten worden.

Ik zou trouwens dat ik ook nog 3 Spotify volgers heb. Ik wist van het bestaan niet af. Nou, die zullen vast heel blij zijn met mijn ‘HAPPY Mariekiemuziek’-afspeellijst. #truestory

4. Aaaawh

Dit meisje wil echt, écht, ECHT niet dat haar broertje opgroeit. Want dan is ‘ie niet klein en schattig meer. Oh en nu we toch bezig zijn: ze wil ook niet dood als ze 100 is. Ik snap helemaal wat ze bedoelt.

Foto: 96tommy

5. Newkerstel

Wij gaan in december naar Newcastle en nu heb ik bedacht dat het daar dan vást wel helemaal in kerstsferen is. En moet je kijken hoe geweldig tof het er daar dan uit ziet! Hartjes in mijn ogen, hoor. Ik heb er zin in! En iedereen die me durft te vertellen dat de slingers en lichtjes er nu nog niet hangen, die… gooi ik overboord. Jawel, we gaan met de boot. Can’t wait!

6. Pak van mijn hart

Ik heb eindelijk ‘Pak van mijn hart’ gezien! De film waarvan ik de soundtrack (die dus pas op het einde te horen is, huh?!) helemaal plat gedraaid heb, terwijl ik helemaal geen fan ben van Nick&Simon of zoiets. Het was een leuke film, maar *heel eerlijk* hij viel wel een ietsiepietsie tegen. Ik zal wel een te hoge verwachting hebben gehad, hoor. Maar de beste grappen zaten in de trailer, zeg maar. Nou ja, zoals Geert zei: ‘precies wat ik verwachtte.’

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

10 thoughts on “SweetSixSunday #13 | Laat me jou zijn & Newkerstel

  1. Hihi ik ga over twee weken met mijn maatje naar pak van mijn hart, die verheugt zich er dus al bijna maanden op.. Over hoge verwachtingen gesproken 😉 En superleuk, met kerst naar Newcastle! Lijkt me een heerlijk tripje!

    1. Ah shit! Op mijn bucket list staat ook nog ‘alleen naar de bioscoop’, maar dat heb ik ook nog niet aangedurfd 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.