LAST YEAR | In February…

Alyssa bracht me op het idee om eens te kijken hoe februari er vorig jaar uit zag. Eerlijk, ik had géén idee wat ik vorig jaar om deze tijd aan het uitspoken was. Ik dook even mijn fotobestanden in en kwam erachter. Vorig jaar in februari…

… maakten we een barretje in ons vorige (mini)huisje!

… ging ik naar de bibliotheek! Inmiddels werkt mijn pasje niet meer, omdat studenten niet meer gratis lid mogen zijn. Helaas.

… maakte ik cupcakes!

… was ik héél gezond bezig. Mehh, nu valt dat best tegen.

… sneeuwde het WEL! Dit was ons uitzicht vanuit ons oude huisje.

… deed ik nog aan sport.

… keken we schaatsen én las ik boeken.

… maakte ik – samen met vriendinnetje Nicole – super zoete (in klefheid én smaak) valentijnstaartjes.

… ruimden we de kledingkast op en brachten we twee tassen vol naar de kledingbank.

… maakte ik super gezonde koekjes! Nog steeds één van de meest gelezen blogs op mijn site.

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

26 thoughts on “LAST YEAR | In February…

  1. Ik ben nog gratis lid van de bieb hoor! Je moet alleen elk jaar opnieuw even je studentenpasaten zien dat je nog studeert!

  2. Leuk om te zien 🙂 Grappig dat je soms gewoon echt hele maanden vergeet, ofzo. Ik onthoud februari vorig jaar juist heel goed omdat we toen in Australie waren!

  3. Wat een leuk idee om eens terug te kijken naar wat je vorig jaar deze tijd aan het doen was. Vorig jaar in februari kwam ik net terug van 3 maanden Hawaï en was ik volop aan het solliciteren geslagen. Die koekjes zien er super lekker uit trouwens!

    1. Jaaa, daar heb ik niet alles in gedaan van het jaar, maar ik zal eens kijken of het een blogpost waardig is 🙂

  4. Wat leuk om te lezen…het is inderdaad raar om gewoon te “vergeten”wat je deed, maar wel heel erg normaal, je geheugen word volgens mij regelmatig gereset of zoiets omdat je anders te veel te onthouden hebt…het rare is dat als je het weer ziet, je het direct ook weer weet…het geheugen lijkt net een soort van jubox, je drukt een soort nummertje in en dan gaat men onbewust zoeken in een soort archief…wonderlijk eigenlijk!

  5. Wat leuk om te zien! Ik heb geen idee wat ik vorig jaar in februari deed. Oja, ik was o.a. met school in de HMH! Een ervaring om nooit te vergeten!

  6. Leuk om zo eens terug te kijken he! Ik doe dat altijd aan het einde van het jaar als ik mijn jaaroverzicht maak.
    Ik heb thuis trouwens nog een ander recept voor gezonde koekjes liggen. Worden dan eigenlijk mueslirepen. Die moet ik ook eens gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *