De 3 leukste Nederlandse tv-programma’s van dit moment

leuk tv-programma

Iedereen kijkt Boer zoekt vrouw en Wie is de Mol? maar ik ben op dit moment helemaal in de ban van drie goede Nederlandse tv-programma’s. Niet allemaal op tv op dit moment, maar wel allemaal terug te kijken. Geen series, maar stuk voor stuk leuke en interessante programma’s die menig saai strijk-uurtje wat leuker maken. In saai, regenachtig januari kunnen we alle tv-tips gebruiken en dus deel ik mijn drie tips met jullie.

1. Lauren!

In Lauren! gaat Lauren Verster op bezoek bij bijzondere en onbekende werelden, die voornamelijk gedomineerd worden door mannen. “Rauw, ruw en stoer.” Zo ging ze al langs bij de Dreamboys, namen mannen haar mee naar Engeland voor een weekend Airsoft (serieus legertje spelen) en mocht ze een paar dagen mee met het speciale en geheime Arrestatieteam van de politie.

Ik vind het allemaal super interessant en duik graag met Lauren mee deze bijzondere wereld in.

Lauren! komt elke maandag om 22.05 uur op NPO 3 en je kunt het hier terugkijken.

2. Ruben vs Geraldine/Sophie

Niet meer op de buis, wel erg leuk: Ruben vs. In dit tv-programma gaat Ruben de strijd aan met zijn vrouwelijke medepresentator. Zo streed hij al tegen Katja, Sophie en Geraldine. Alle afleveringen met Geraldine hebben we al gezien en nu gaan we vrolijk voor met Ruben vs Sophie, waar twee seizoenen van zijn gemaakt.

De opdrachten die ze krijgen, vind ik erg origineel en daarnaast duiken ze ook nog lekker een mooi land in. Heerlijk programma voor een relax avondje!

Natuurlijk kun je Ruben vs Geraldine en Ruben vs Sophie ook terugkijken.

3. Meeuwis & De Mol maken vrienden

Ze kwamen al in het nieuws omdat ze gingen kijken bij motorclub No Surrender, dus misschien ken je het al, maar Meeuwis & De Mol maken vrienden is een érg leuk programma. Guus Meeuwis en Johnny de Mol gaan langs bij bijzondere groepen in Nederland om te kijken wat ze nou eigenlijk doen. Zo gaan ze langs bij de rode baretten, lopen ze mee bij het circus en gaan ze larpen.

Ik vind het super leuk om bij deze bijzondere groepen naar binnen te kijken en vind het allemaal super interessant. Daarnaast zijn Johnny en Guus gewoon een heerlijk duo, dus ook dit kijkt lekker weg.

Meeuwis & De Mol kijk je hier terug.

Kende jij deze programma’s al? En heb je nog aanraders voor mij? Want ik heb waarschijnlijk in no time alle seizoenen gezien!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

32 thoughts on “De 3 leukste Nederlandse tv-programma’s van dit moment

 1. Hihi wij hebben geen tv meer in huis sinds een poos, ik ben dan ook totaal niet op de hoogte van de programma’s die allemaal op tv zijn.

 2. Leuk! Ik kijk altijd graag Ruben vs., vindt hem zo’n grappige man 🙂 En de laatste tijd volg ik ook de Roze Wildernis, waarin 4 homo-jongeren door Argentinië reizen met hun vaders die hun geaardheid niet of nauwelijks accepteren. Wat mij betreft echt een aanrader!

  1. Ruben is heerlijk grappig! Ik heb de Roze Wildernis inderdaad voorbij zien komen. Aanrader dus? 🙂

 3. Oh ik heb Ruben versus Katja echt altijd gekeken, vind ik altijd zo leuk! Vooral omdat ik altijd erg om Ruben kan lachen 🙂
  Ik kijk momenteel de nieuwe serie Noord Zuid op NPO 1 op vrijdagavond 20.30 uur (meestal kijk ik het terug haha), een nieuwe politieserie is dat met één doorlopende moordzaak (dus je moet nog wel even de eerste twee afleveringen terugkijken om het te volgen, derde aflevering komt a.s. vrijdag) en een aantal losse zaken. Het is een beetje een ‘langzame’ serie, je wordt er langzaam in meegenomen en dat vind ik wel interessant 🙂 Leuker dan ik had verwacht, omdat ik Flikken Maastricht altijd kijk en helemaal fantastisch vind.

  1. Hierna gaan we verder met Ruben vs Katja, denk ik! 🙂 Flikken vind ik ook leuk en vermakelijk, al vind ik Scandinavische crimi’s veeeeeeeeel beter.

 4. Ik kijk geen één van bovenstaande programma’s, klinken wel goed! Overigens valt je Facebook pop-up nu over het comment-veld waardoor ik het steeds weg met klikken voordat ik kan zien wat ik typ 😉

  1. Site-versie zegt natuurlijk nog niks, ik bedoelde gewoon via de laptop ;P #tijdvoorkoffie

  1. Divorce moet ik misschien toch eens terugkijken. Hoor ik meer mensen over. Oeh en volgende week begint Danni Lowinski weer! 🙂

 5. Jaaa leuke programma’s! Ik kijk ook ‘de roze wildernis’, ‘boer zoekt vrouw’, ‘divorce’ en ‘Chantal blijft slapen’ (is dat er nog op?) en soms ‘RTL late night’. 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.