LEVEN VAN EEN ONDERNEMER | Op de bruidsbeurs

Love and Marriage beurs collage

De afgelopen week zijn er dagen geweest dat er maar één blog online kwam. Dat haaaaaaaat ik, maar ik doe het alleen als het écht niet anders kan. Als ik halfdood op de bank lig en alleen nog in staat ben om een half oog op de tv te richten en de andere dicht te doen. Of omdat ik gewoon elke minuut van de dag bezig ben, zoals afgelopen week. En dat had een reden: dit weekend staan wij namelijk op de Love and Marriage beurs in Den Bosch! En dat betekent: veel geregel én DIY-projectjes voor de inrichting van de stand!

Nee, we gaan (nog) niet trouwen. Zoals je misschien wel weet, heb ik samen met mijn vriend, Geert, een eigen bedrijf, WWW-producties. We maken films (trouwfilms, bedrijfsfilms, eventfilms) en mijn boeken en columns vallen ook onder het bedrijf. Een tijdje geleden hebben we een stand gehuurd op de Love and Marriage beurs en dit weekend is het dan zo ver. Super spannend! We hebben aardig wat geld uitgegeven aan de stand en het inrichten daarvan en het is natuurlijk altijd maar de vraag hoeveel opdrachten eruit gaan komen. Dat is het spannende van eigen ondernemer zijn en dat maakt het ook heel leuk.

De beurs is een soort walhalla voor elke vrouw: vol kramen met bruidsjurken, ringen, geweldige trouwauto’s, fotografen én – natuurlijk – videografen. Ik hoop natuurlijk dat ik geen tijd heb om al die mooie jurken te bekijken (want dat betekent dat ik het héél druk heb!) maar als ik naar de wc ren, zal ik stiekem wel een blik werpen op al dat moois. Ik houd echt van bruiloften en vind het echt super leuk dat wij trouwfilms maken. Mensen laten je binnen op de mooiste dag van hun leven, iedereen is mooi en vrolijk; echt geweldig om dat te mogen filmen!

Vandaag hebben we onze stand ingericht en hij is héél anders dan alle andere stands. De rest is allemaal wit/zwart/grijs en wij zijn goud en rood. Oeps. Nou ja, we vallen tenminste wel op. Bezoekers mogen bij ons gratis een ‘Wij gaan trouwen!’-filmpje opnemen en daarom staat Geert dit weekend achter de camera. Ik sta achter de tafel om met iedereen te kletsen en uit te leggen wat we precies doen en wat de mogelijkheden zijn. Oh, en er zijn gratis spekkies. Want het is en blijft een beurs.

Morgen is de eerste dag en ik ben best wel zenuwachtig! Maar we hebben er heel veel zin in! Mocht je toevallig binnenkort gaan trouwen: kom gezellig langs in de Brabanthallen!

Word jij ook altijd zo blij van alles wat met trouwen te maken heeft?

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

9 thoughts on “LEVEN VAN EEN ONDERNEMER | Op de bruidsbeurs

  1. Jammer dat het zo ver weg is! Mijn vriend en ik gaan volgend jaar zomer trouwen en ik had het eigenlijk wel heel leuk gevonden! (:
    (hoewel ik al een jurk heb, hihi) Superleuk in ieder geval, veel plezier alvast!

  2. Haha, ik ben helemaal niet bezig met trouwen. Ik heb ook eigenlijk niks met bruidstaarten, jurken, etc. alhoewel ik wel hoop ooit in het huwelijksbootje te stappen 😉

    1. Niks mis mee toch? 🙂 ’t Is gewoon dat ik er veel mee bezig ben door mijn baan en vrienden laatst ook getrouwd zijn 🙂 Ik krijg zelfs al vragen wanneer wij gaan trouwen! Nou, nog even niet, hoor! 😉 Maar dromen over jurken mag altijd. Toch?

  3. Het lijkt mij erg leuk om over de bruidsbeurs te lopen, ik zag er al advertenties van langs de weg staan. Ik woon op een half uurtje rijden van Den Bosch, maar aangezien wij nog geen trouwplannen hebben (wel een vrijgezellenfeest vanavond en een bruiloft volgende week) gaan we niet.. Veel plezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.