LEZEN: Deze boeken ga ik aaaaaallemaal verslinden deze vakantie! DEEL 2

Foto 1 zonder grijze streep

De afgelopen weken heb ik flink ingeslagen op marktjes en ook op mijn verjaardag werd ik verwend met boeken. Expres natuurlijk, want de zomer is lang en heet. Perfect voor het verslinden van een groot aantal boeken. Weten welke ik op mijn lijstje heb staan? Lees dan snel verder! Vandaag namelijk deel 2: chicklits en overig!

Chicklits

Verkikkerd

Lisette Jonkman – Verkikkerd

Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds…

Kopen €17,50

Ik krijg je wel

 Sophie Kinsella – Ik krijg je wel

Lottie heeft meer dan genoeg van mannen die zich niet willen binden. Wanneer haar jeugdvriend Ben haar herinnert aan een belofte – trouwen als beiden na hun dertigste nog single zijn – grijpt Lottie haar kans. Geen afspraakjes, geen seks, geen verloving. Lottie gaat trouwen! Nu! Meteen!
Er worden twee getuigen van de straat geplukt, ze geven elkaar het jawoord en vertrekken onmiddellijk op huwelijksreis naar een Grieks eiland. Ben en Lottie kunnen haast niet wachten op hun perfecte, sexy, romantische huwelijksnacht.
Maar er zijn nogal wat mensen vreselijk geschrokken van het overhaaste huwelijk, onder wie Lotties ex Richard en haar oudere zus Fliss. Die gaan de boel eens flink saboteren. Het wordt een huwelijksnacht om nooit te vergeten; een wedding night from hell!

Kopen €18,95

Aupairanoia

Nicky Huisman & Leonie Verbeek – Aupairanoia

Milou van Someren is getrouw met Paul, die directeur is van een IT-bedrijf. Met vier kinderen, een hond én een au pair wonen ze sinds een paar jaar in het Gooi. Hun dagelijks leven is vaak chaotisch en druk, maar wel gezellig. Milou werkt als freelancefotograaf en heeft haar handen vol aan dochter Tessa van vijf, kleine Pien van drie en de tweeling Bram en Timo van twee jaar. De hulp van een au pair moet uitkomst bieden, maar door uiteenlopende omstandigheden is het dit jaar een komen en gaan van meisjes: de Filippijnse Ruella, haar opvolgster Cindy, de Griekse Monica met haar knalroze geverfde haren, en de Tsjechische Jana, die bij aankomst in het Gooi denkt dat het hele dorp is uitgelopen om haar te verwelkomen.

Kopen €19,95

Overig

Mark Rutte is lesbisch

Raoul Heertje – Mark Rutte is lesbisch

Alles wat je zegt of doet heeft een bedoeling. Dat geldt voor politici, voor BN’ers, maar ook voor jou en mij. Nu probeer ik je bijvoorbeeld te verleiden dit boek te kopen. Volgens mijn reclamebureau moet ik schrijven: ‘Raoul vertelt aan de hand van een reeks opmerkelijke onthullingen en hilarische gebeurtenissen het echte verhaal. Het verhaal dat eigenlijk achter de schermen had moeten blijven. Hij beschrijft het allemaal met een scherp gevoel voor humor en ontziet daarbij niets of niemand. Geholpen door mensen als Johan Derksen, Matthijs van Nieuwkerk, zijn eigen vrouw en Kluun ontrafelt hij de spelletjes die we met zijn allen spelen.’ Volgens mij is dit gewoon een bikkelleuk boek dat ook nog ergens over gaat. Dat vindt mijn moeder trouwens ook.

Kopen €10,00

Leven voor een habbekrats

Kath Kelly – Leven voor een habbekrats

Kath Kelly was volkomen platzak. Eigenlijk vond ze dat helemaal niet zo erg, aangezien al haar vrienden net zo blut waren als zij, maar er was wel die ene goeden reden om voor te sparen: de trouwdag van haar broer Kenny. Laat op de avond, met vrienden in de kroeg, nam ze een overhaaste beslissing: de daaropvolgende twaalf maanden zou ze leven van één euro per dag.
In Leven voor een habbekrats vertelt Kath Kelly hoe op elke cent letten haar een heel andere kant liet zien van haarzelf en iedereen om haar heen. Tijdens haar ‘bespaarjaar’ ontdekte ze dat hebzucht en verspilling mensen behoorlijk in de problemen kunnen brengen, maar dat je een hoop lol kunt beleven voor een habbekrats. Dit boek vertelt haar verhaal en staat vol nuttige tips om wat zuiniger te leven en je bewust te worden van je uitgavenpatroon.

Kopen vanaf €4,00

Welke boeken heb jij allemaal op je ‘nog te lezen’-lijstje staan?

Follow my blog with Bloglovin


Foto’s: 1, 2, 3, 4, 5

2 thoughts on “LEZEN: Deze boeken ga ik aaaaaallemaal verslinden deze vakantie! DEEL 2

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.