COLUMN | Super gênante wc-blunders

libresse

Door de wc

Op de één of andere manier heeft de wc een soort magische uitstraling op mij. Als ik in de buurt kom van een toilet (wat toch vrij regelmatig gebeurt), gebeuren er altijd gênante dingen. Het zat er al vroeg in. Toen ik nog jong was en nog thuis woonde, had ik er een handje van om mijn onderbroek aan één been te laten bungelen en hem dan met een oerkreet de wasmand in te ‘schoppen’.

De Jane in mij was er super behendig in, maar natuurlijk moest het een keer mis gaan. Die bewuste avond kwamen er een aantal omstandigheden op ongelukkige wijze samen. Ik stond op van de wc, trok door en schopte mijn onderbroek met een keurige boog… de wc-pot in. Shit. Da’s pech, onderbroekie weg. Mijn moeder heeft nog – huilend van het lachen – in de pot staan graaien, maar helaas.

libresse

De wc zit rechts

Een ergere blunder vond plaats in het huis van mijn ex-schoonouders. Ik bleef voor de eerste keer slapen bij mijn toenmalige vriendje en moest ’s nachts naar de wc. ‘De wc zit rechts naast de slaapkamer van mijn broertje’, mompelde mijn ex slaapdronken. Op de één of andere manier maakte mijn hersenen een vreemde kronkel en dachten ze: als ik de deur van broerlief uitkom (in plaats van ‘als ik ervoor sta’), RECHTS. En dus góóide ik de deur open en… stond oog in oog met mijn ex-schoonvader.

Eén blik op het maandverband in mijn handen en mijn schoonpapa wist genoeg. ‘Ik weet nu al zó’n leuk verhaal voor als jullie gaan trouwen,’ zei hij ondeugend grijnzend. Ben ik even blij dat ik op tijd door had dat dát niet zo’n slim idee zou zijn geweest…

libresse

Oeps

Maar de érgste blunder vond plaats bij mijn ouders thuis. Mijn vader was bezig met het in elkaar zetten van de gloednieuwe douchecabine en daarom stonden de grote glasplaten tegen de muur opgesteld. Ik was echter ongesteld en wij hadden toen beneden nog geen prullenbakje staan. ‘Als ik heel voorzichtig doe, mag ik dan boven naar de wc?’ vroeg ik op mijn allerliefst aan mijn vader. Hij vond het goed. Maar hij én ik hadden beter moeten weten. ‘Voorzichtig’ en ‘Marieke’ gaan niet samen. Zeker niet als we het hebben over glasplaten.

Je raadt het al. Op de één of andere manier ging ik te lomp de hoek om. Ik kon mijn evenwicht niet houden. Mijn voeten kregen een geheel eigen leven. Ik weet niet wat er mis ging, maar ik weet wel dat het een oorverdovend lawaai was. Als dominosteentjes vielen alle glasplaten één voor één om en ik kon er alleen maar naar kijken. Mijn vader heeft nog nooit zo snel naast me gestaan en zelfs de buurvrouw belde op om te vragen of alles wel goed ging. Sórry, pap! Nog altijd. Sorry. Was Libresse nou maar eerder op dit idee gekomen, dan had ik nooit naar boven gehoeven!

libresse

Voorkom blunders!

Wil je jezelf deze gênante blunders besparen? Gebruik dan het nieuwe Roll.Press.Go systeem van Libresse. Want het zou er nog eens bij moeten komen dat je in dezelfde situatie staat en gebrúikt maandverband in je handen hebt, omdat er geen prullenbakje aanwezig was. Dankzij dit nieuwe systeem is wegwerpstress in ieder geval verleden tijd. Met de plakstrips kun je je maandverband namelijk hygiënisch, discreet en geurloos afsluiten en ónopvallend weggooien, waar je ook bent. Een kwestie van oprollen, dichtdrukken en klaar!

Maar ja, die wc-blunders zul je toch echt zelf in de gaten moeten houden.

Vraag hier een gratis proefpakketje aan!

Advertorial
Lees mijn 
disclaimer

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!


Advertisement

14 thoughts on “COLUMN | Super gênante wc-blunders

  1. Hoe bedenk je het om van zo’n reclameding, zoiets grappigs te maken. Ik heb er echt om moeten grijnzen! 😉 Gelukkig heb ik zoiets raars nog niet meegemaakt….

    1. Allemaal 🙁 En niet een beetje kapot, hè? Het was van dat speciale glas zodat alles in suuuuper kleine stukjes brak.

  2. Haha wat een geniale blunders!
    Gelukkig is er bij mijn WC bezoekjes maar weinig aan en hoef ik deze blunders niet te ondergaan, leuk geschreven!
    Die glasplaten… wat moet dat voor kabaal geweest zijn zeg, haha!

    1. Dank je wel!! Dat vind ik echt leuk om te horen! Ik doe daar namelijk erg mijn best op 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.