Liebster Award: Dit wist je nog niet over mij…

Pony1 klein

Potverdikkie, ik ben genomineerd voor de Liebster Award via Kirsten. Eigenlijk ben ik niet zo van de awards, maar omdat je hier vragen voor moet beantwoorden, vond ik ‘m toch wel leuk. Want jullie denken allemaal veel van mij te weten, maar dat denk je dus verkeerd. Ik heb nog zooooooveel geheimen voor jullie dat ik voorlopig nog wel even vooruit kan. Nou, oké dan. Vandaag verklap ik er al een paar. Omdat jullie het zijn.

Officieel moet ik nu zelf ook weer andere blogs nomineren, maar de blogs die ik volg, hebben eigenlijk allemaal ’teveel’ volgers om genomineerd te mogen worden.

11 feitjes over mij…

1. Ik lust geen prik. Ik krijg het gewoon niet doorgeslikt.

2. Ik schrijf al sinds ik me kan herinneren. In groep 3 las ik boekjes, die ik dan thuis probeerde na te schrijven (van wat ik me nog kon herinneren).

3. Ik ben allergisch voor eh… nogal wat. Eigenlijk alle dieren (behalve goudvissen en enge reptielen), huisstofmijt, pinda’s, bijna al het fruit, kort gebakken vlees en… Mag ik al stoppen?

4. Bij een vallende ster of een verloren wimperhaartje wenste ik vroeger altijd dat we thuis een hond kregen, wat praktisch onmogelijk was aangezien ook mijn moeder en broertje allergisch zijn.

Marieke van Woesik

5. Twee jaar geleden kwam mijn droom uit en kregen we een Labradoodle, Abby, uit Amerika. Een schát van een beest, die eruit ziet als een beer, maar niks kwaad doet. Hij is tevens een hulphond, wat je erg goed merkt.

6. Ik heb astma, maar door goede medicijnen heb ik dat aardig onder controle.

7. Het allerrrrrrrrlekkerste eten dat er bestaat is volgens mij karamel en paprika chips. Serieus. Als ik nog maar twee dingen zou mogen eten. Echt.

8. Ik speel sinds mijn vierde viool. Dat is dus nu zo’n… 17 jaar. O my…

9. Mijn lievelingsgetal is 3. En mijn lievelingskleur is koraalrood. (Goh, dat merkten we nog niet aan je website, Marieke.)

10. Ik ging al na een halfjaar ‘verkering’ samenwonen met Geert. Wat absoluut gestoord en impulsief lijkt, maar wat eigenlijk de beste keuze van mijn leven was. Het is geweldig! Ik heb er nog geen minuut spijt van gehad! (We wonen nu zo’n 15 maanden samen.)

11. Ik heb van de week uitgerekend dat ik mijn trouwe fietsje nu zo’n 10 jaar in bezit heb en nu begint hij toch wel wat krakkemikkigheden te vertonen. O, o… Nog even volhouden, roestbakkie van me! Mijn fiets is me lief, want doordat ik in de binnenstad woon, geen auto heb en een student ben, fiets ik héél erg veel.

1. Het verschil tussen mannen en vrouwen

M’n allereerste column voor Fancy!

De vragen van Kirsten:

1. Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik schreef op dat moment al columns voor Fancy en mijn toenmalige vriend vond het leuk om websites te bouwen. Hij wilde graag iets nieuws proberen en maakte toen een blog voor mij. Vanaf dat moment ben ik eigenlijk gaan bloggen.

2. Welk land of welke stad zou je graag willen bezoeken? 

Dat zijn er een hele hoop! Zo zou ik bijvoorbeeld graag naar Scandinavië willen en dat is dan ook precies wat we gaan doen deze zomer. Alle landen en steden waar ik ook nog naartoe zou willen, heb ik opgeschreven in een lijst en toegevoegd aan mijn Bucket List, zodat ik lekker kan strepen.

3. Wat doe je als eerste als je wakker wordt?

De eerste wekker (op één van de telefoons) gaat af. Ik wacht tot Geert in beweging komt, maar dan kan ik lang wachten. Na wat gezucht en gekreun kom ik overeind en strompel ik het trapje van onze hoogslaper af. Dan druk ik de wekker uit en ga ik naar de wc. Vervolgens kruip ik weer omhoog, ga ik nog even lekker bij Geert liggen (hoe romaaaaantisch) en als wekker nummer twee gaat, beginnen we weer van vooraf aan. Alleen moet ik dan écht beneden blijven. Blergh! Ik ben niet zo’n ochtendmens.

4. Wat is jouw favoriete bezigheid?

Schrijven! Duh. En filmen natuurlijk.

5. Wat is je lievelingsfilm?

The Bucket List en The Princess Diaries (waar mijn liefde voor Anne Hathaway mee begon).

6. Welk seizoen vind je het leukst?

Ik ben een van de weinige mensen die alle seizoenen oprécht leuk vindt.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Gp7bMknonJ0

7. Voor welk programma bleef je (vroeger) echt thuis?

Spoed! Die Belgische ziekenhuisserie keek ik áltijd op vrijdagavond met mijn broertje. Echt één van de favoriete momenten van de week. Later – toen Spoed van de buis verdween – keken we Flikken Maastricht. Die vrijdagavonden mis ik nu nog steeds. (Dat je het weet, Sven!)

8. Als je iets aan jezelf zou kunnen of willen veranderen, wat zou dat dan zijn?

Ha! Wat iedere vrouw wil: een strakke, gespierde buik! Jeej.

9. Wat voor blogs vind je het leukst om te lezen?

Ik volg best veel blogs op Bloglovin, maar mijn favorieten zijn Annemerel, Livelifegorgeous, Girlslove2run, Misslipgloss, Beautygloss en Writerinheels.

10. Waar ben je het meest trots op?

Als ik heel sentimenteel mag doen: op mijn broertje. Maar als ik egoïstisch moet zijn: dat mijn eigen boek uitgegeven is en in de digitale schappen ligt. En dat ik samen met Geert een eigen bedrijf (WWW-producties) run.

11. Wat vind je je allerleukste blogpost?

Eh… Misschien wel de uitleg over mijn site. Daar kun je lezen waarom ik blog en waarom ik dat zo leuk vind. Dat is echt zo’n stukje waarvan ieder woord nog steeds klopt en mijn passie te zien is (hoop ik). Ik word er zelf in ieder geval vrolijk van!

Ik ben heel nieuwsgierig: keken jullie vroeger ook spoed? En welke blogs volgen jullie?

Follow my blog with Bloglovin

4 thoughts on “Liebster Award: Dit wist je nog niet over mij…

    1. Hihi, dank je wel! Ja klopt, is ook lastig. Ik zou ook heel graag een huisdier willen dat geen goudvis is, maar dat gaat helaas ook niet 🙁

    1. Jaaaaa zo leuk! 🙂 Werd wel vrij slecht in geacteerd, maar… BOEIEN! Dat was toen super geweldig en leuk 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.