Dé reisliedjes van onze vakanties!

liedjes-vakantie

Altijd als we een lange reis maken, ontstaat er op een gegeven moment een liedje dat bij die vakantie past. Een liedje wat we steeds op de radio voorbij horen komen, een liedje dat we standaard opzoeken in onze afspeellijst of een nummer dat op een andere manier steeds voorbij komt. Ik vind dat super leuk, want als ik die nummers hoor, moet ik dan meteen weer denken aan de leuke reis die we gemaakt hebben! Inmiddels staat onze Spotify playlist vol met dé reisliedjes van onze vakanties en het leek me leuk om ze eens te delen. Er zitten aardig wat ultieme roadtrip liedjes tussen, dus wie weet stop jij ze ook meteen in je afspeellijst!

Spotify lijstje!

Amerika reis 2017: NYC & Florida

Jongens, dit was me toch een partijtje bijzonder. Ik ga er binnenkort een aparte blog over schrijven, maar het komt erop neer dat we afgelopen Amerika reis een privé huiskamerconcert kregen van een té leuke band waar we fan van zijn: The 502’s! Geen wonder dat ons lievelingsliedje van deze band hét nummer van deze vakantie werd!

Amerika reis 2016: Westkust

Dit liedje kwam keer op keer voorbij op de radio toen we in oktober 2016 onze roadtrip door de Westkust maakten. Hij bleef nogal hangen en geef toe: het is gewoon echt een lekker nummer. Die kwam dus in onze afspeellijst terecht en we luisteren ‘m nog steeds!

Roemenië reis 2014

Als ik dit nummer hoor, moet ik meteen weer aan onze eerste vakantie naar Roemenië denken! En ja, daar moet ik het nummer wel zelf voor opzetten (of langs horen komen in onze afspeellijst), want het is – net zoals alle andere nummers van deze blog – geen bekend nummer. Ik vind dit echt zo’n heerlijk roadtrip nummer!

Montenegro, Bosnië & Kroatië roadtrip 2014

Hier word je toch meteen vrolijk van? Wat mij betreft echt een ultiem zomer nummer! Dit nummer staat onder onze reisfilm over Montenegro, Bosnië & Kroatië. Ik krijg altijd meteen super veel zin om te zwemmen als ik dit hoor, haha!

Porto, Portugal 2015

Dit nummer staat niet in onze afspeellijst en luisteren we eigenlijk bijna nooit, maar hij doet me wel écht aan onze reis naar Portugal denken. Geert shazamde dit nummer toen we aan de port zaten, in Porto. Hoe idyllisch wil je het hebben?

Oradea, Roemenië 2017

Het nummer van ons laatste tripje, naar Oradea, Roemenië. Dit nummer hoorden we bijna non-stop in de Escape Room die we speelden en hoewel ik er toen knettergek van werd (ik kon het allemaal niet vinden en dit liedje stond net iets te hard, haha), vind ik ‘m nu heel leuk. Ik word er vrolijk van!

Heb jij ook van die liedjes die je aan je vakantie doen denken?

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.