Mijn lievelingsfavorieten van de afgelopen tijd

Ik heb weer een aantal favorieten waar ik jullie dolgraag meer over wil vertellen! Van een serie die ik het liefst wil bingewatchen tot de voorpret van onze volgende reis en de nieuwe collecties uit onze webshop. Dit zijn mijn favorieten van de afgelopen tijd!

escape-room-eindhoven

Lievelingsactiviteit: Escape Rooms spelen

We hebben de smaak van de Escape Rooms aardig te pakken! De laatste die we speelden was Crime Lab, in Eindhoven, maar er staan alweer twee héle toffe nieuwe Escape Rooms op de planning! We hebben er nu al best veel gespeeld, maar het gaat nog láng niet vervelen! We zijn dus op zoek naar de allerleukste Escape Rooms van Nederland, zodat jullie die ook kunnen spelen. In mijn overzicht kun je zien welke Escape Rooms we al gedaan hebben en welke er tot nu toe het leukste zijn! (Enne: we zijn streng! We beoordelen ook op aankleding en moeilijkheid.)

Lievelingseten: Vegaburgers testen

Ik vind het zo leuk om te zien dat er overal steeds meer vega opties komen! De schappen met vega vlees worden steeds groter! En man, wat zitten er lekkere dingen bij. Wij testen natuurlijk zoveel mogelijk verschillende opties uit. Van Iglo mochten we hun nieuwe vega burgers proberen en die waren érg lekker. Heel zacht van binnen, ik houd daar wel van. Je vindt ze trouwens in het vriesvak bij de Albert Heijn! (Dus niet in het – inmiddels heel uitgebreide – vak met vegavlees bij de AH.)

Lievelingshobby: Onze bruiloft plannen

Eindelijk zijn we aan het plannen geslagen! Ik vertelde jullie zondag al over de trouwdatum en de trouwlocatie en voor aanstaande zondag staat er een blog op de planning over ons bruiloft thema en de dresscode (zijn jullie al nieuwsgierig?). Ik vind het zo leuk om eindelijk met onze eigen bruiloft bezig te zijn! We zijn inmiddels zelfs in ondertrouw gegaan! Dus dat betekent dat de getuigen, de ambtenaar én mijn nieuwe achternaam ook al bekend zijn! Woehoe! Ik neem jullie graag mee in de voorbereidingen van onze grote dag! Zondag komt de volgende blog daarover dus online!

Lievelingsliedje: Rosamunde van Maan

Spotify zit bij ons gekoppeld aan Shazam, wat echt het allerbeste ooit is, want als je ergens een leuk liedje hoort, shazam je ‘m en dan staat ‘ie automatisch in de afspeellijst. Super handig! Onze gezamenlijke afspeellijst heeft nu al meer dan 300 nummers, die we ook vaak downloaden, zodat we ze offline kunnen luisteren als we op vakantie zijn. Ik voeg dus als een idioot allemaal nummers toe aan de afspeellijst, zodat ‘ie weer lekker gegroeid is tegen de tijd dat we naar Amerika gaan. Eén van de leukste die ik de afgelopen dagen heb toegevoegd, vind ik Rosamunde van Maan. Het oorspronkelijke lied Rosamunde is totáál niet mijn ding, maar ik ben wel gék op de jaren ’50. Dus deze cover vind ik stiekem érg lekker!

Lievelingsvoorpret: Onze komende reis naar Amerika

De voorpret naar een grote reis toe is altijd zo leuk! Ondanks dat ik me nog steeds niet kan voorstellen dat we gewoon naar New York & Florida gaan, hebben we alsnog super veel voorpret! Lekker uitzoeken wat we allemaal gaan bekijken en alvast wat dingetjes boeken. De Airbnb’s voor Dublin (we vliegen via Dublin) en New York zijn al geboekt. De tickets voor Disney World zijn binnen. En de vliegtickets en huurauto waren natuurlijk al geboekt. Ik heb er zoveel zin in!!!

Lievelingsserie: Riverdale

Ik was bang dat ik deze high school hype een beetje té Gossip Girl achtig zou vinden (en daarbij ben ik na een paar seizoenen afgehaakt, want toen had iedereen elkaar wel zo’n beetje gehad en was ik er klaar mee), maar niets is minder waar. Ik vind Riverdale écht een goede serie! Nét niet teveel gedoe onder elkaar en de spanning van een heerlijke moord. Ik hou ervan! En dus proberen we elke dag wel een aflevering te kijken. Binnenkort komt seizoen 2 eraan en ik hoop echt dat daar ook een moord in zit, om het spannend te houden. Want jullie gaan me toch niet vertellen dat je aan het einde van seizoen één nog niet weet wie de moordenaar is, hè? (Jawel, zeker?)

Lievelingscollecties: De nieuwe kerstcollecties!

Jaaaa, we zijn al druk bezig met het online plaatsen van de nieuwe kerstcollecties! Ik weet dat sommigen nu een aanval krijgen (het is pas septémber), maar ik vind het heerlijk! En al je een kerstwebshop hebt, moet je ook wel! Er staan al een heleboel nieuwe producten online, maar er komen er ook nog een heleboel bij.

Ik ben wel benieuwd: hebben jullie al zin in kerst of zijn jullie er echt nog helemaal niet mee bezig?

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

2 thoughts on “Mijn lievelingsfavorieten van de afgelopen tijd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.