LOOK: Skinny jeans & blue eyeliner

Blue Eyeliner1

Nu we eindelijk in het bezit zijn van een spiegelreflex wordt het hoog tijd voor wat look-foto’s. Die post ik eigenlijk nooit, maar vandaag dacht ik: ik doe eens gek. Wie weet waarderen mijn lezers ’t.

Ik ben altijd te herkennen aan een dikke lijn zwart oogpotlood (liefst met ’n lekkere wing) boven m’n ogen, maar ook daarbij dacht ik vandaag ‘doe es gek’. Omdat ik een donkerblauw shirt droeg, pakte ik mijn blauwe potlood weer eens uit de la. Wat vinden jullie: voor herhaling vatbaar of lekker laten bij m’n zwarte potloodje?

Blue Eyeliner3

De zwarte stukken op de schouders vind ik super leuk! Het shirt is verder basic, maar de schouders maken ‘m helemaal mijn stijl.

Blue Eyeliner2

Deze laarsjes kocht ik afgelopen herfst en ik ben er nog steeds helemaal verliefd op. Ze staan overal leuk bij (stoer met een spijkerbroek en lekker nonchalant onder ’n jurkje of rokje) en zitten heerlijk. Ik behandel ze als baby’s en spray ze vaak in, want het zachte leer scheurt zo kapot.

Blue Eyeliner5

Die muts kunnen we helaas nog steeds niet weglaten. Gelukkig kleurt deze perfect bij de rest van m’n outfit! Als ik dan de volgende keer ook nog wat minder ongeduldig ben tijdens het lakken van m’n nagels…

Shirt – Vero Moda, grijze skinny jeans – Vero Moda, Beanie – Primark, laarjes – Invito

Follow my blog with Bloglovin

Meer van mij lezen? Heb jij dan al gestemd op mij als nieuwe columnist van Chicklit.nl?! Dank je wel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.