Wij deden dus een loooooveshoot en de foto’s zijn super vet!

Loveshoot

loveshoot

Ik wilde dus al heel lang een loooooveshoot doen met Geert. Maar die kreeg al een allergische reactie bij het woord alleen al. Hij houdt niet van op de foto staan en al helemaal niet als er ook nog romantisch bij gedaan moet worden en als er kusjes moeten worden gegeven. Snapte ik heel goed, hoor, maar het leek me ook zo leuk, van die foto’s van ons samen. 

loveshoot

loveshoot

loveshoot

Toen we besloten dat we een nieuwe site gingen maken voor ons bedrijf, bedachten we dat het wel heel fijn zou zijn als we echt goede foto’s van ons samen hadden. En dan misschien ook een keer foto’s die niét op vakantie zijn genomen. Bijvoorbeeld met onze nieuwe bedrijfskleding. Je snapt: ik zag m’n kans schoon. We planden een loveshoot/bedrijfsshoot met de leuke Linda Ringelberg.

loveshoot

loveshoot

loveshoot

De shoot moest duizend keer verplaatst worden omdat het steeds regende en wij heel graag buiten foto’s wilden maken. Gelukkig vond Linda dat helemaal niet erg en warempel, op dé dag was het hartstikke mooi weer. We spraken ’s avonds af, omdat we heel graag golden hour mee wilden pakken (het uur dat de zon zodanig zakt dat je ’n soort gouden licht hebt ♥). Ik was een beetje zenuwachtig, omdat ik bang was dat ik alleen maar zou gaan lachen met mijn beroemde nep-lach (hebben jullie dat ook? Dat je soms denkt dat je leuk lacht en dat je achteraf denkt: ik kijk zó stom en nep).

loveshoot

loveshoot

En wat bleek? Linda was een beetje zenuwachtig omdat wij natuurlijk zelf de hele dag achter de camera staan (maar dan wel een filmcamera) en omdat we zoveel andere fotografen tegenkomen. Maar hé, we hadden natuurlijk niet voor niets voor Linda gekozen. Want zij is niet alleen heel leuk, maar ze maakt ook nog goede foto’s.

loveshoot

loveshoot
Met de LOVE ballonnen uit onze shop!

Gelukkig kon Linda ons een beetje ontspannen en vertellen hoe we moesten gaan staan, want het leek alsof we zo *poef* ineens geen idee meer hadden wat we moesten doen. Een bruidspaar romantisch neerzetten is geen probleem, maar als je het ineens zelf moet doen… Nou goed, Linda verzon dus allemaal dingen en dat was super vet. (En zowaar ook nog ontspannen, dus die nep-lach bleef nog weg ook!) We kwamen er al snel achter dat vooral de ‘loop-foto’s’ helemaal ons ding waren en toen de zon ook nog begon mee te werken, werden we allemaal laaiend enthousiast.

loveshoot

loveshoot

Twee uur lang maakten Linda foto’s met ons (en dat was ook wel nodig, want we moesten dus éven inkomen, haha) en de foto’s die ze ons tussendoor liet zien, beloofden al veel goeds! MAAR TOEN. Een paar dagen later kregen we haar selectie door en was het aan ons om wat foto’s uit te zoeken. En dat was me toch een partijtje moéilijk! Hoe moesten we daar nou tussen kiezen? Nou ja, Geert had vrij snel gekozen, maar ik vond het moeilijk. (Ik ben helemáál geen twijfelkont… ahum). Ik deed er twee dagen over, maar uiteindelijk kwam er een selectie, zelfs mét kus-foto’s.

Nou, mensen, ik ben een gelukkig meisje. Alweer. Want ik heb nog nooit zo mooi op de foto gestaan én ik kan lekker verder knutselen met onze nieuwe site. Thanks, Linda, voor deze awesome foto’s! Helemaal zoals wij ze wilden. (En met stiekem toch een paar kus-foto’s, speciaal voor mij.)

♥ Mariek

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

22 thoughts on “Wij deden dus een loooooveshoot en de foto’s zijn super vet!

  1. Wauw! Het zijn gave foto’s geworden. De omgeving vind ik ook heel gaaf, heel rustig, zodat jullie het middelpunt zijn. En bedrijfskleding, is jullie gestreepte shirt of niet? 🙂

    1. Thanks! En dan te bedenken dat dit gewoon tussen de huizen is. Linda heeft heel tactisch gefotografeerd 😉

  2. Inderdaad mooi om een dergelijke fotoserie in het gouden avondlicht te doen, als het zonnetje al wegzakt. Dat geeft toch wel een heel mooi effect! Ik zou er zelf ook echt vaker op uit moeten gaan met de camera in die tijd… helaas trekt de bank dan ook altijd best wel, haha

  3. Wat cool om zoiets te hebben! De enige keer dat wij samen echt op de foto zijn gegaan was voor onze bruiloft (op de honderddduizend vakantie, weekend, wijzijnsamen selfies na dan, maar die tellen niet mee).

  4. Wat een prachtige foto’s. Ik moet mijn meneer ook maar eens proberen over te halen, want ik zou ook heel graag zulke mooie foto’s hebben van ons tweeën!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.