Marieke’s week: 6 jaar verkering, jaren ’50 feestje & niet het beste idee van Nederland…

Oké, deze diary is veel te laat, maar ik wil jullie toch nog even vertellen over mijn afgelopen week! Ik zit zo lekker in de diary flow! En ik had ook gewoon een hele leuke week! Maar ook een hele drukke, vandaar dat ‘ie pas vandaag online verschijnt. Afgelopen week werd ik op maandag nog wakker in de schaapskooi waar we logeerden (daar komt snel een blog over online!), had ik 6 jaar verkering met Geert, filmden we weer een bruiloft, vierden we een feestje in jaren ’50 stijl en kochten we een heeeeleboel spelletjes. Kijk je mee?

Maandag: 550 dozen ophalen & leveringen uitpakken

We werden wakker in Twente, waar we een heel leuk familieweekendje vierden. We ontbeten nog even lekker met m’n schoonouders en reden toen via Ermelo (waar we 550 dozen ophaalden voor onze webshop, gelukkig is onze nieuwe bus een stuk groter!) naar huis. Daar waren er twee leveringen binnengekomen, dus je snapt: de rest van de dag stonden wij in het magazijn. Alle producten in de schappen leggen en aan de voorraad toevoegen en daarna bestellingen van het hele weekend inpakken. Ik vind dat stiekem altijd heel erg leuk, want ondanks dat het niet voor jezelf is, voelt het toch een beetje alsof je jarig bent, zoveel producten uitpakken. ’s Avonds bestelden we weer een levering en beantwoorden we duizend e-mails. Maandagen zijn in webshopland altijd zo lekker druk!

Oh, en ik deed de eerste workout van Fitchannel! Ik heb namelijk een abonnement gewonnen bij LINDA. vanwege het hele #mariekestrakintrouwpak project en dat vind ik súper leuk! Je kunt daar online workouts volgen. Ik ben het dus nog een beetje aan het uittesten, maar tot nu toe bevalt het goed!

Dinsdag: 6 jaar verkering!

Dinsdag had ik 6 (!) jaar verkéééring met Geert! Woehoe! We vierden het verder niet, maar ik bedacht me wel dat dit de laatste keer is dat we onze verkeringsdatum ‘vierden’. Hierna vieren we gewoon onze troúwdatum! Aiaiai, daar moet ik jullie ook nog steeds over bijpraten! Over dé datum! Want die is er inmiddels!

Verder waren we druk met de webshops, want er kwam weer een grote levering binnen. En we hadden een skype gesprek met een leuk PR-bureau over een eventuele persreis in de toekomst. Altijd leuk om toekomstige bestemmingen te bespreken! We gaan bijna nooit op persreis, want daar hebben we veel te weinig tijd voor, maar wie weet komt er iets moois uit!

’s Avonds speelden we gezellig potjes Dominion (ons lievelingsspel) en Kolonisten van Catan bij Ferdi & Saskia. Een week zonder spelletjesavond is een week niet geleefd.

Woensdag: niet het beste idee van Nederland

We begonnen de dag met 4km hardlopen in de bloedhitte, terwijl we nog niet ontbeten hadden en ik last had van m’n lage bloeddruk. Dat was niet het beste idee van Nederland. Maar goed, ik overleefde de 4km en deed meteen daarna weer een workout van Fitchannel omdat ik nog niet het idee had dat ik echt lekker gesport had. Nou, toen was het tijd voor een douche…

’s Middags waren we weer druk met bestellingen en ’s avonds kwam er een mega levering uit Polen die in het magazijn moest. Lekker!

Donderdag: nieuwe producten bestellen voor de shops! 

’s Ochtends en ’s middags waren we druk met bestellingen, het bijbestellen van producten en het uitzoeken van nieuwe producten voor de webshop. Dat is natuurlijk nóg leuker dan nieuwe leveringen uitpakken. Maar het kost veel meer tijd dan je denkt. Het nalopen van producten die bijbesteld moeten worden, kost je zo al een uur voor één groothandel.

Verder brachten we het papier weg (een hele bus vol, man, man, wat heb je toch veel papier met een webshop, en dat terwijl wij ons best doen om een groenere webshop te zijn!). Verder maakte ik het hele huis schoon en speelden we ’s avonds Dominion. Oh, en we keken How I met your mother op Netflix. Had ik al verteld dat we bijna voor de VIERDE keer alle seizoenen gezien hebben? Nog 1,5 seizoen en dan zijn we wéér aan het einde… #oeps

Vrijdag: bruiloft filmen van Anne & Herman!

Vrijdag filmden we de bruiloft van Anne & Herman en dat was een hele leuke en relaxte dag! We waren maar liefst 15 uur aanwezig, dus we hebben echt óveral beelden van gemaakt. Zo leuk! Dan heb je echt een leuk totaalbeeld van de hele dag. Het feest ging aardig los, dus we hebben ons goed vermaakt! ’s Avonds reed er een taxi de feestzaal in om het bruidspaar weer naar huis te brengen. Vet, hè?

Zaterdag: feestje in jaren ’50 stijl!

We pakten een heleboel bestellingen in, oké, nadat we hadden uitgeslapen, want we waren de dag ervoor pas om 2.00 uur thuis van het filmen (en toen moesten we nog back-ups maken…). ’s Avonds hadden we een leuk examenfeestje in jaren ’50 stijl. Ik ben – denk ik – in het verkeerde tijdperk geboren, want ik ben GEK op de fifties! En dus ging ik los! Ik vind m’n haar dus stiekem super leuk zo…

Zondag: outlet sale & 1300 uitnodigingen

We begonnen de ochtend weer vroeg, want we gingen naar de outlet sale van 999games, ons favoriete bordspellenmerk. #nerd

Eh, ja, dat is dus blijkbaar een heel groot ding, want we waren er een halfuur voor openingstijd en er stond al een RIJ! Jongens, er ging een wereld voor me open. Maar ja, de mannen (Ferdi en Geert) hadden een missie en ik hield Saskia via Whatsapp foto’s op de hoogte van het spektakel, want zij moest helaas werken. De buit was bijzonder goed! We kochten een nieuwe uitbreiding voor Dominion, de Big Box van El Grande, de Legenden van Andor & De poorters van Nieuwstad. Die laatste drie zijn voor ons helemaal nieuw, dus we zijn heeeel benieuwd!

Ferdi en Saskia tikten nóg 3 andere uitbreidingen van Dominion en een hele luxe versie van Hoogspanning (wat echt de beste deal ooit bleek te zijn) op de kop. Kortom: een heleboel nieuwe spelletjes met een héleboel korting. Wij kunnen ons weer een tijdje uitleven.

Verder werkte ik de MEGA stapel strijk weg en was Geert druk met monteren. Ook lieten we de honden van de buren uit, stickerden we 1300 uitnodigingen voor het bedrijf van Geerts vader, liepen we 4km hard én speelden we een potje nieuwe Dominion. Ik zeg: drukke en geslaagde zondag! Op naar volgende week!

Deze week online:

Deze blog kwam deze week ook online. Heb je ‘m al gelezen? ?

♥ Mariek

Hoe was jullie week? ?
Volg mij op Bloglovin, Twitter, Facebook & Instagram voor live avonturen!

4 thoughts on “Marieke’s week: 6 jaar verkering, jaren ’50 feestje & niet het beste idee van Nederland…

    1. Haha, ja het is wel altijd een uitdaging om zoveel mogelijk te doen in zo weinig mogelijk tijd 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.