Marieke’s week: eerste Duitse les, 2 bruiloften en een SUPER GROTE SLANG in Nederland!

Man, man, man, wát een week weer. Van mijn eerste Duitse les tot het filmen van 2 bruiloften. En van het zien van een SUPER GROTE SLANG in Nederland tot de winst van Dumoulin! En laten we de lekkerste burger aller tijden vooral niet vergeten! Kijk je mee naar mijn week?

Maandag: eerste Duitse les!

Maandag begon heel leuk en een beetje spannend, want ik had namelijk mijn eerste Duitse les! Ik ga dus Duits leren. Heel goed Duits, althans, dat is de bedoeling. Want ik spreek het nu maar een klein beetje en dat is niet handig als je zaken wilt doen met Duitsers. Wow, dat klinkt officieel allemaal, hè? Maar dat is het ook wel een beetje! Woehoe! #volwassenjonguh

Verder bestelden we een hele grote levering bij een leverancier uit Engeland. Die levering komt over een tijdje dan via een veel te grote vrachtwagen (die amper door onze straat kan rijden, en als ‘ie moet keren, doe ik m’n ogen altijd even dicht) op een veel te grote pallet geleverd… Ach ja.

We pakten een heleboel bestellingen in (maandag is altijd druk in webshopland!) en namen intro’s en outro’s op voor een bedrijfsfilm. ’s Avonds aten we heeule lekkere zelfgemaakte pizza bij Stefan & Lisan. Maar aan die date kwam helaas snel een einde, want poes Sammie was kwijt 🙁 Dinsdagochtend vonden ze ‘m pas weer terug, onder het bed van de buurman… Sukkel!

Dinsdag: Giro frustraties

We begonnen met een rondje hardlopen en ondanks dat ik nog steeds geen warm-weer-loper ben, had ik wel weer een rondje in de pocket. Verder plaatsten we nog 2 bestellingen bij leveranciers (en zoals ik vorige week al aangaf, duurt dat altijd even) en sprongen we – na het afleveren van alle ingepakte bestellingen en een voorgesprek met een bruidspaar – voor de tv voor de laatste kilometers van de Giro etappe. De etappe waarin Dumoulin ineens de berm in dook om te gaan poepen… Je had het gezicht van Geert moeten zien. Geert had – geloof ik – zin om de rest van de week te doen alsof ‘ie wielrennen niet fantastisch vindt en alsof de Giro niet meer bestond. Maar we weten allemaal dat het nog hélemaal goed kwam met de Giro!

Woensdag: bruiloft dag!

Woensdag filmden we de bruiloft van de leuke Dorien & Jasper! Een heerlijke leuke, gezellige en relaxte dag! Tussen de beide ceremonies nam het bruidspaar iedereen mee naar de ijssalon waar Dorien gewerkt had en kreeg iedereen een ijsje! En die waren SUPER lekker!

’s Avonds schreef ik een blog en beantwoordden we duizend mailtjes. En terwijl Ajax verloor (bij hoge uitzondering hadden we voetbal op de achtergrond… we houden allebei helemaal niet van voetbal maar van dit soort wedstrijden word ik altijd spontaan nationalistisch!), speelden wij een potje Dominion met onze nieuwe uitbreiding (die ik vet leuk vind, maar Geert niet, want hij verliest steeds van mij).

Donderdag: heeeeeel veel nieuwe producten toevoegen!

Hemelvaart! En dus begonnen we de dag bij een Hemelvaart marktje in Duiven, waar we spontaan Geerts ouders tegenkwamen, die ook op jacht waren naar moois. Uiteindelijk kwamen we thuis met 4 boeken. Best een aardige buit!

De rest van de dag waren we druk met het toevoegen van heeeeel veel nieuwe producten aan onze webshops! Ook dat kost altijd heel veel tijd, maar als het eenmaal staat, ben ik er altijd zo blij mee! En dan maar kijken wat er goed verkocht wordt. Ondernemen is zo leuk, jongens!

’s Avonds gingen we samen in de tuin gourmetten (wat echt super fijn is en veel lekkerder dan barbecuen vind ik persoonlijk). Daarna gingen we weer een rondje hardlopen en dat ging dit keer veeeeel beter. Ik moet me er ’s avonds altijd heel erg toe zetten om te gaan rennen, maar ik ga écht niet goed op hitte, dus het is wel veel fijner uiteindelijk. Oh ja, en we pasten afgelopen week op de poezen van de buren 🙂 Die zijn vet leuk, dus die geven we met liefde eten.

Maar Nibbit blijft de liefste! En de schattigste! Ze woont deze week precies 2 jaar bij ons 🙂

Vrijdag: heel veel bestellingen en 130 bedankjes

Door de bruiloft en Hemelvaart moesten we extra veel bestellingen inpakken. Én ik maakte 130 bedankjes met spekkies, want je kunt bij ons ook kant-en-klare bedankjes bestellen. Toen alle bestellingen veilig bij het postkantoor lagen, doken we nog even achter de tv voor de laatste kilometers van de Giro. Tom was de roze trui kwijt! Boehoe! Maar uiteindelijk kwam het natuurlijk goed.

’s Avonds gingen we vrolijk verder met producten toevoegen en het monteren van trouwfilms én hadden we een voorgesprek met een bruidspaar.

Zaterdag: wedding time!

Zaterdag filmden we de bruiloft van Iris & Ruben! Ik had gedacht dat 13 uur filmen in 30 graden vrij heftig ging worden, maar uiteindelijk viel het alles mee, omdat de trouwlocatie relatief koel was van binnen! Dus dat was TOP! Het werd een hele mooie dag en ik werd nogal verliefd op de trouwjurk van Iris. Hij was zooooo mooi! Nét niet wit (maar een beetje blush/poederroze) met prachtig wit kant erover. Heel mooi! Dus ik heb natuurlijk meteen even gevraagd waar ze die vandaan had… 😉

Zondag: DUMOULIN WINT!

’s Ochtends was het tijd voor een gróte schoonmaak in huis! Daarna dacht ik: eens kijken of ik weer in een oude korte broek pas EN HIJ PASTE! Ik was zo blij, jongens! Ik huppelde het huis door om het aan Geert te laten zien!

Rond een uur of 12 kwam vriend Sven langs voor tosti’s en een wandeling van 5km over de Posbank. Wat – gezien de hitte – nogal een heftige workout werd! Tijdens de tocht zagen we een SUPER GROTE slang! Echt, ik heb nog nooit zo’n grote slang gezien in Nederland! Na enig speurwerk bleek het een ringslang te zijn, want hij heeft zo’n gele vlek achter in z’n nek. Ik vond het super cool. Ik vind slangen eigenlijk vet eng (ik heb er nu zo’n 6 gezien [waarvan 2 in Nederland] en ik schrik me elke keer weer een ongeluk), maar ik ging stiekem toch even dichterbij om een foto van ‘m te maken. #pictureoritdidnthappen

Na die tocht doken we natuuuuurlijk met heerlijke aardbeien achter de tv voor de finale van de Giro en mán, wat was het fantastisch! DUMOULIN WON GEWOON! Historisch moment, dames en heren.

Verder aten we vegetarische burgers, want het was international burger day en we moesten Sven laten proeven hoe verschrikkelijk lekker de mc2 burgers van de Vegetarische slager zijn. Dat laatste wisten we zelf trouwens ook nog niet, want het was de eerste keer dat we ze aten, maar mán wat zijn ze lekker! En na het eten probeerden Geert en ik voor het eerst El Grande uit, wat een vet leuk spel bleek te zijn (maar we moeten ‘m nog wel een paar keer spelen om ‘m goed door te hebben).

Ik vond het een TOP week! Dat deze week maar weer net zo leuk mag worden!

Deze week online:

Deze blog kwam deze week ook online. Heb je ‘m al gelezen? ?

♥ Mariek

Hoe was jullie week? ?
Volg mij op Bloglovin, Twitter, Facebook & Instagram voor live avonturen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.