Marieke’s week: DISNEY, Gent, Lille, spelletjes, heel veel bestellingen en babykamers!

gent

Omdat ik diary’s heel leuk vind om te lezen en ik deze week een héle leuke week had, deel ik er maar weer eens één! Ik ging deze week naar Gent, DISNEY én Lille, had een heleboel leuke sociale afspraken en eindigde met een babykamer in ons busje… Lees je mee?

gent

Maandag: via Gent naar Parijs!

’s Ochtends waren we gewoon aan het werk, maar ’s middags vertrokken we voor een redelijk spontaan tripje naar Gent! We hadden namelijk de week ervoor spontaan een tripje naar Disney geboekt, en we wilden graag de avond ervoor al in Parijs slapen. En waar kun je dan beter stoppen dan in de mooiste stad van België, Gent? Geert was er nog nooit geweest, dus die keek z’n ogen uit. Gent is zo mooooi! En rustig, want het weer was niet super. Maar hé, we aten wel lekker frietjes voordat we weer in de auto sprongen. Op naar Parijsss!

Dinsdag: DISNEY!!!

Dinsdag gingen we naar Disney en dat was fantástisch! Ik ga er nog niet teveel over zeggen, want er komt nog een aparte blog over online, maar het was zooooo leuk! Het was lekker weer, het was echt niet druk en we hebben echt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat door het park gehuppeld! IK WIL TERUG! ♥

lille

Woensdag: via Lille weer terug naar huis

Woensdag reden we via Lille weer terug naar huis. Helaas regende het, maar Lille is best een leuke stad! Zeker voor een korte stop. Aanrader! Helaas belandden we daarna nogal in de file. ’s Avonds pakten we alvast een paar uur bestellingen in, want het was de dagen ervoor héérlijk druk in de webshops!

O, en we konden twee nieuwe magneten toevoegen aan onze verzameling! (Disney & Gent, zie je ze?) Het duurt niet lang meer voordat we een nieuwe koelkast nodig hebben…! 😉

Donderdag: héél veel bestellingen & spelletjes

Donderdag gingen we weer vrolijk verder met het inpakken van bestellingen. Er waren ook een boel leveringen binnengekomen, die allemaal het magazijn in moesten, dus daar waren we ook heel druk mee. ’s Avonds kwamen vrienden Ferdi & Saskia gezellig langs voor spelletjes en frietjes. We speelden ons allerliefste lievelingsspel van dit moment (van ons alle vier!): Dominion! Met z’n vieren hebben we al heel wat uitbreidingen, dus dan wordt het zoooo leuk! En om 20.00 uur was het natuurlijk dodenherdenking.

Vrijdag: Loesproof bevrijdingsfestival

Overdag pakten we weer héél veel bestellingen in en waren we net op tijd voor ons eigen Bevrijdingsfestival, haha!

We zouden eigenlijk naar het Bevrijdingsfestival in Zwolle gaan, maar vriendinnetje Loes heeft héél veel last van al haar allergieën (als je dacht dat ik allergisch was, dan ken je Loes nog niet…) en kon dus niet naar buiten. Daarom maakten wij een mini Loesproof bevrijdingsfestival met Thijs’ favoriete bandje op onze beamer en allemaal snacks die Loes wél mag. ’s Avonds aten we alwéér frietjes (we geven gewoon Loes de schuld, goed, Loes?) en keken we een grappige film op de beamer (thuisbios!). Super gezellig!

Zaterdag: bestellingen & naar m’n ouders

We pakten natuurlijk weer bestellingen in (wordt het al saai?). En ik maakte een groene smoothie omdat mijn lichaam deed van: ga je ook nog een keer vitamines eten of hoe zit het? Al heb ik daarna ook weer van het weekend genoten, hoor! Maar nu (maandag) weer écht even gezond doen. Ik hang nog steeds op -7KG namelijk! Op zich fijn dat het gelijk blijft, maar er moet nog meer af, haha! Ik blijf het lastig vinden om na een moment van vakanties en feestdagen (Koningsdag, bevrijdingsfestival, etc.) weer back on track te komen. Meer mensen last van?

Zondag: bestellingen & babykamers

Ik voelde me niet helemaal lekker, maar we pakten toch alvast een boel bestellingen in. Als we dat niet doen, is het maandag namelijk veel te druk na een weekend! Echt een luxe probleem, hoor, haha! Maar het is echt super druk in de webshops, dus daar zijn we heel erg blij mee! We hebben ons (grote!) doel in april dan ook KEIHARD gehaald! Mooi momentje 🙂

’s Avonds belden Stefan & Lisan ineens: we staan hier met een babykamer, maar eh… hij past niet in onze auto, haha! Gelukkig was het in Zevenaar, dus wij konden snel te hulp schieten met ons busje 🙂 Ze hebben zulke leuke meubeltjes uitgezocht! Ik vind het echt heel leuk om zo van dichtbij een zwangerschap mee te maken. M’n eerste vriendinnetje (van zo dichtbij) die zwanger is! Woehoe!

Deze week online:

Deze blogs kwamen deze week online. Heb je ze al gelezen? 🙂

♥ Mariek

Vinden jullie een weekoverzicht voor herhaling vatbaar? 🙂
Volg mij op Bloglovin, Twitter, Facebook & Instagram voor live avonturen!

8 thoughts on “Marieke’s week: DISNEY, Gent, Lille, spelletjes, heel veel bestellingen en babykamers!

  1. Super leuk geschreven! Ik ben erg jaloers dat je al zoveel super vette landen hebt bezocht. Al mag ik zelf ook zeker niet klagen ;). Nog veel reisplezier! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.