Marieke’s week: terug de schoolbanken in, een nieuwe bus & een weekendje Twente!

Ook de afgelopen week was weer een héle leuke! Ik ging onder andere naar een spannend gesprek in Arnhem (ik ga weer terug de schoolbanken in!), we kochten een nieuwe bus (!) en gingen een weekendje naar Twente, waar we heerlijk genoten van veel te veel lekker eten, gezelligheid en de ZON! Jongens, ik ben helemaal in de lente stemming! Klaar voor mijn té leuke week?


Maandag: spannend gesprek in Arnhem, terug de schoolbanken in!

We werkten druk voor de webshop en hadden twee voorgesprekken met bruidsparen voor wie we het komende seizoen hun bruiloft gaan filmen. Super leuk, het seizoen gaat nu echt weer los! Ennnn, ’s middags hadden we een spannend en leuk gesprek in Arnhem. Ik ga namelijk terug de schoolbanken in! Jaaaa, gek, hè? Ik ga namelijk op Duitse les! Woehoe! Dat staat niet alleen op mijn bucket list, maar het is ook heel handig om Duits te kunnen spreken met leveranciers van onze webshops.

Engels (onze meeste leveranciers komen tot nu toe uit Engeland en Amerika) spreken we allebei goed, maar Duits niet… Ik heb wel VWO eindexamen Duits gedaan, maar dat is alweer zolang geleden! Ik kan niet echt een heel fatsoenlijk Duits gesprek voeren, laat staan mailen… Volgende week staat mijn eerste les gepland! Ik volg een privé cursus, omdat mijn ‘wens’ zo specifiek is (heel bedrijfsmatig Duits leren dus). Ik krijg dan 1,5 uur les per week en ga natuurlijk ook nog een paar uur per week thuis aan de slag. Zo leuk! En gek! Toen ik net afgestudeerd was aan het hbo was ik er even hélemaal klaar mee, maar nu heb ik wel weer zin om nieuwe dingen te leren. Ik ben zo benieuwd!

De ZON! Het wordt eindelijk lente jongens!

Dinsdag: duizend nieuwe producten toevoegen

We hebben een nieuwe leverancier waar we een grote bestelling hebben geplaatst en dat betekent: duizend nieuwe producten toevoegen! Nou ja, niet letterlijk duizend, maar wel een héleboel en dat kost altijd heeeeeeel veel tijd. Maar het is wel super leuk om nieuwe producten in de shops te hebben natuurlijk!

Woensdag: WE KOPEN EEN NIEUWE BUS!

Waaaaaah, woensdag was een hele leuke dag, want we kochten namelijk een nieuwe bus! Je kan het op deze foto niet zo heel goed zien, maar hij is echt heel groot (de laadruimte is meer dan 2 meter!). Zo vet! Hij is ook heel mooi en veel luxer dan de vorige (met allemaal fancy knopjes voorin) en we zijn er heeeeeel blij mee! Voor de kenners: het is dus een Renault Kangoo Maxi en we noemen ‘m Max 😉 BLIJHEID!

Donderdag: heeeel snel de to do list afwerken!

Donderdag waren we HEEL druk met de laatste dingen van de to do list. We haalden onze nieuwe bus op, die nog even een grote keuring had gehad bij de garage en verstuurden een boel bestellingen. ’s Avonds aten we nog gezellig frietjes met Stefan & Lisan!

Vrijdag: de bruiloft van Jeroen & Nienke!

Vrijdag gingen we naar Drenthe voor de leuke bruiloft van Jeroen & Nienke! Het is echt een super leuk stel en gelukkig hadden we (op één korte, heftige bui na) geen last van de regen! Tussendoor scheen zelfs de zon! Wij zijn blij! ’s Avonds lieten we alvast de Same Day Edit zien (een film van 3 minuten met de hoogtepunten van de dag tot dan toe), dus we bleven na het filmen nog op de locatie om te monteren.

Na de Same Day Edit gingen we niet naar huis, maar naar Twente, waar de rest van de Kuitjes (m’n schoonouders, zwager en schoonzusje) alvast in een vakantiehuisje zaten voor ons jaarlijkse Kuitweekend! Die nacht sliepen we dus niet in ons eigen bed, maar in een bedstee! Ik ga deze week nog een aparte blog schrijven over ons leuke weekend en de bijzondere overnachtingsplek! (In een schaapskooi!)

Zaterdag: naar het schattigste stadje van Twente!

Zaterdag bezochten we Ootmarsum, waar ik nog niet teveel over wil verklappen, omdat daar dus nog een aparte blog over online komt! Maar het is hoogst waarschijnlijk echt het schattigste stadje van Twente! ’s Avonds doken we op de bank met zelfgemaakte pizza en veel te veel hapjes, om naar het Songfestival te kijken! Portugal wint natuurlijk, vrij terecht als je het mij vraagt. Wat een mooi liedje!

Eén seconde hierna likte de koe achter me met z’n grote lebber m’n rug af, haha!

Zondag: hardlopen, spelletjesmiddag & pannenkoeken bij de watermolen!

Zondagochtend gingen wij samen met mijn schoonzusje en zwager hardlopen! Zo leuk dat zij nu ook vet fanatiek aan het hardlopen zijn! Het was alleen wel best warm en Geert & ik zijn niet echt gewend om op onverharde paden te lopen, dus het was niet m’n beste 4KM ooit 😉 Maar goed, een fanatiek begin van de zondag vond ik zelf!

’s Middags speelden we spelletjes Dixit (wat een vet leuk spel is) en chillden we. Ik las eindelijk verder in m’n boek wat ik op de vrijmarkt kocht met Koningsdag (bijna uit! Hij wordt nu eindelijk spannend!). ’s Avonds sloten we het familieweekendje af met pannenkoeken bij de watermolen in de buurt. M’n schoonzusje & zwager gingen daarna naar huis, want die moesten maandag weer vroeg op en wij sliepen nog één nachtje in onze bedstee. Wat een héérlijk weekend! Lekker bijkletsen, spelletjes spelen, chillen, veel te veel lekker eten. Ik hou ervan!

Deze week online:

Deze blog kwam deze week ook online. Heb je ‘m al gelezen? ?

♥ Mariek

Hoe was jullie week? ?
Volg mij op Bloglovin, Twitter, Facebook & Instagram voor live avonturen!

4 thoughts on “Marieke’s week: terug de schoolbanken in, een nieuwe bus & een weekendje Twente!

    1. Haha, echt, hè? Ik heb toen wel echt serieus gesprekken moeten voeren voor m’n eindexamen, maar toch… En het helpt niet dat het alweer jaren geleden is, dat eindexamen 😉

  1. Wat leuk dat je op Duitse les gaat, ik ben heel benieuwd hoe dat zal gaan! Ik heb zelf op de havo vijf jaar Frans gehad, maar ik spreek bijna geen FRans. Zo jammer, want ik zou het wel willen spreken. Maar ik ben nu bijna klaar met de pabo en even helemaal klaar met studeren, dus voorlopig ga ik niet de schoolbanken in :p Gave bus ook!

    1. Hihi, herkenbaar! Daar moest ik – zo net na de pabo – ook écht niet aan denken! Dank je wel, we zijn super blij met de bus 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.