Mijn blog gaat op vakantie – Zomerstop

Lieve allemaal. Misschien hebben jullie het al gemerkt, maar het lukt me even niet zo goed meer. Voor mijn gevoel kan ik geen blogs schrijven die leuk genoeg zijn om te lezen. Ik ben heel druk met ons bedrijf (We maken trouwfilms en zitten vol in het seizoen! Super leuk!) en heb daarom weinig tijd en zin om creatief na te denken over mijn blog. Daar baal ik van, waardoor ik mezelf meer druk op leg om wél te gaan bloggen, maar daar lukt het júist niet door. Het weer is prachtig, jullie hebben toch helemaal geen tijd om blogs te lezen en ineens dacht ik… een zomerstop. Dat zou me goed doen! Geen druk, want mijn blog werd een ‘moetje’ en dat is niet de bedoeling.

Het kan natuurlijk zijn dat er ineens toch een blog online komt, zoals boek reviews (want ik lees de laatste tijd weer lekker veel!), maar verwacht niks. Jullie vakantie, ik vakantie. Met m’n blog dan. We doen gewoon net alsof we weer op de basisschool zitten. Toen vlogen die vakantieweken ook voorbij.

Fijne vakantie allemaal! Geniet van het weer! Geniet van de zon! Geniet van lekker eten! Geniet van elkaar! En dan zien we elkaar na de vakantie weer!

Oh, en op social media blijf ik natuurlijk wel actief! Dus mocht je benieuwd zijn naar wat ik aan het doen ben? Check Instagram voor het antwoord 🙂

11 thoughts on “Mijn blog gaat op vakantie – Zomerstop

  1. Hele fijne vakantie en geniet ervan! Rust lekker uit dat werkt vaak toch het beste. Wanneer je thuisblijft en rustig aan doet denk je alsnog aan zoveel dingen dat je onbewust toch niet tot rust gaat komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.