Mijn favoriete healthy bloggers!

Bij (parttime) gezond leven hoort een flinke dosis motivatie. Zonder motivatie ben je namelijk nergens. Zeker niet in het weekend en in de avonduren. Waar ik mijn inspiratie vandaan haal? Simpel. Een flinke portie healthy blogposts op de vroege morgen en ik durf niet eens te ontbijten met een roze koek (goh). Nee, serieus. Als ik anderen gezond zie doen en zie trainen, ga ik het vanzelf overnemen. Noem het zwak, maar het werkt wel. Daarom deel ik vandaag mijn favoriete healthy bloggers met jullie. Voor recepten, workouts en die flinke boost motivatie. Yeah!

this rawsome vegan life

This Rawsome Vegan Life

Dit jonge meisje weet veel (HEEL VEEL) over gezond en vegan eten. En ze is zo lief om haar heerlijke recepten met ons te delen. Ik heb er nog geen geprobeerd maar heb er erg veel goede verhalen over gehoord. En ik moet toegeven: alleen de foto’s al zorgen ervoor dat het water in je mond loopt. Ik ren even naar de supermarkt!

Work that es

Work that Es

Esmee is hoofdredacteur van Fashionscene.nl, werkt hard én maakt tijd vrij om keihard te trainen en gezonde maaltijden voor zichzelf klaar te maken. Op Work that Es blogt ze over gezonde voeding, workouts en fitspiration. Vanuit haar eigen oogpunt weliswaar, maar ik vind het verdomde interessant. Dit jaar heeft ze een missie: tenminste één zomer lang volledig in shape zijn. I like! 

Fitspiration

Fitspiration

Scandinavische blog voor je dagelijkse dosis fitspiration. Had je niet gedacht, hè?

Girlslove2run

Girlslove2run

En als je dan zelfs met dit mooie weer niet overeind kan komen voor een rondje hardlopen heb je altijd Fieke en Francien nog. Met hun gezellige blogs en mooie foto’s zorgen ze ervoor dat je telkens weer motivatie krijgt om te gaan rennen! Deze maand komt hun nieuwe site online en ik ben zwáár benieuwd!

Stinna

Stinna

Weer een fijne combi van ‘Scandinavië’ en ‘fijne, gezonde recepten’. Wat wil je nog meer?

Undressed Skeleton

Undressed Skeleton

Zij viel zelf heel veel af en blogt sindsdien de heerlijkste, gezonde recepten. Let op: na het lezen van deze blog ben je geneigd meteen naar de supermarkt te rennen!

Follow my blog with Bloglovin

7 thoughts on “Mijn favoriete healthy bloggers!

  1. I love Rawsome Vegan! Ik heb gisteren de raw snickers gemaakt en ze zijn zooooo lekker! Echt veel beter dan de originele snickers (en daar heb ik al een waanzinnig zwak voor). Girls love 2 run volg ik natuurlijk al, maar ik zal die andere sites ook eens gaan bekijken!
    Ook een leuke site: some-like-it-raw.com 🙂

  2. Dank je wel, heb die van workthates en girlslove2run toegevoegd aan Bloglovin’ (ook al hou ik niet van hardlopen, ik begin wel een kleine verhouding te krijgen met de lokale sportschool…)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.