Mijn goede voornemens voor 2015! (En terugkijken op de oude…)

Veel mensen houden niet van goede voornemens, maar ik ben er DOL op. Niet per se op 1 januari, hoor, maar plannen maken en lijstjes schrijven? Ik doe niet anders. Oh, en ik werk meestal ook gericht toe naar mijn doelen, dus ze zijn niet alleen maar zinloos. Vandaag kijk ik terug naar mijn goede voornemens van 2014 en deel ik mijn voornemens voor 2015 met je!

Dit waren mijn goede voornemens voor 2014…

 1. Afstuderen en mijn HBO diploma halen.
  Done! Begin juni wist ik het en meteen kon de vlag uit: ik had mijn pabo diploma gehaald! Ik kan niet geloven dat dat alweer zolang geleden is!
 2. Ons bedrijf groter laten groeien.
  Dat is zéker gelukt! Na het behalen van mijn diploma zijn we namelijk vol voor ons bedrijf gegaan en inmiddels leven we ervan! Daar ben ik echt zo blij mee en trots op. Ongelooflijk dat dat gewoon gelukt is! Dat was echt onze grootste droom!
 3. Een hele mooie, onvergetelijke reis maken.
  Wauw, ik heb er wel meerdere gemaakt zelfs! Vooral de reis naar Montenegro, Bosnië & Kroatië afgelopen zomer en die naar Roemenië afgelopen oktober hebben echt veel indruk gemaakt.
 4. Vanuit de grond van mijn hart kunnen zeggen: f&ck de weegschaal, lang leve mijn lichaam.
  Die weegschaal kan ik inmiddels wel schieten. Natuurlijk heb ik ook dit jaar weer niet het lichaam bereikt wat ik voor ogen had (zal het ooit gebeuren?) maar terwijl de centimeters slinken, gaan de kilo’s niet mee. Wat dat betreft heb ik het punt dus wél waar gemaakt: die weegschaal flikker ik het raam uit. Centimeters meten it is…
 5. Veel punten van mijn bucket list uit laten komen en mensen inspireren om ook hun dromen uit te laten komen.
  16 punten kon ik dit jaar afstrepen! Dat zijn er tien meer dan vorig jaar. Daar ben ik heeeeeel blij mee! Meer dan 1 droom per maand heb ik laten uitkomen. Ik hoop echt dat ik jullie daarmee heb weten te inspireren…!
 6. Boek 3 uit laten geven.
  Tja, dat is nog even een dingetje. Ik ben er wel mee bezig, zeg maar, maar toen gingen we verhuizen. Ja. Schuiven we door naar vorig jaar!

4 van de 6 goede voornemens zijn dus gewoon keihard gelukt! Hoppa!

Dit zijn mijn goede voornemens voor 2015…

 1. Blijven leven van ons bedrijf en hem nog groter laten groeien.
  Nu het eenmaal zo is dat we ervan leven, staan we natuurlijk niet stil. We vinden het heerlijk om plannen te maken en actie te ondernemen om ons bedrijf te laten groeien. Ik ben heel benieuwd wat ons voor 2015 te wachten staat!
 2. Een nieuwe uitdaging vinden.
  Voorheen had ik school, mijn bedrijf en mijn blog. Nu dat eerste punt is weggevallen, heb ik ineens veel meer tijd. De meeste van die tijd steek ik natuurlijk in mijn bedrijf en blog, maar ik merk ook dat ik een uitdaging mis. Ik wil er iets bij doen! Misschien een schrijfopdracht of iets héél anders? In 2015 wil ik dat uit gaan zoeken.
 3. Boek 3 schrijven en laten uitgeven.
  We zijn verhuisd, dus nu kan ik eindelijk beginnen met schrijven! Stop met uitstellen, start met doen!
 4. Een onvergetelijke reis maken.
  De reizen van 2014 waren geweldig en in 2015 hoop ik nog veel meer bijzondere reizen toe te voegen aan ons lijstje!
 5. De intermediate groep van paaldansen halen.
  Ik zit nu bij de beginners en de intermediate groep is één groep hoger. Om hoger te komen moet je sterker worden en alle basisoefeningen kunnen. De overige meiden uit ‘mijn’ groepje gaan veel vaker per week paaldansen en krachttraining doen (7-9 uur per week, de fanatiekelingen!) dus ik begin een beetje achter te lopen met mijn 1 uur in de week. Mijn doel voor 2015 is dus: zorgen dat ik erachteraan ga! Met krachttrainingen en meer paaldansen. De plannen voor een paal thuis zijn er… Ik hoop zo dat dat kan!

Ik vind het mooie plannen. Tijd voor actie! Het jaar is begonnen, dus er moet gewerkt worden! En natuurlijk houd ik jullie op de hoogte. Nieuw jaar, nieuwe kansen. Oehhhh, 2015 baby!

Wat zijn jouw goede voornemens?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

28 thoughts on “Mijn goede voornemens voor 2015! (En terugkijken op de oude…)

 1. Wat fijn dat er zoveel punten uit 2014 zijn gelukt! Goed plan om de weegschaal uit het raam te gooien haha. Mooie nieuwe voornemens voor 2015, heel veel plezier en inspiratie gewenst met het schrijven van je nieuwe boek!

  1. Dacht ik ook! 🙂 Al zit mijn weegschaal in de Wii, dus ik laat hem toch nog maar even staan 😉

 2. Wauw, jij bent één van de weinige mensen die ik ken die ook daadwerkelijk een groot gedeelte van z’n goede voornemens waarmaakt. Superknap! En die goede voornemens voor dit jaar ga je dan natuurlijk ook gewoon rocken 🙂

 3. Wat een leuke voornemens! Helemaal gelijk van die weegschaal. Ik geloof niet in cijfers. Wat bij de een overgewicht is staat bij een ander heel anders. Ik denk dat je eigenwaarde het belangrijkste is. Voel jij je prettiger zo en is het gezond? Lekker zo houden!

 4. Wauw wat een heerlijk overzicht en mooie voornemens heb je uit laten komen het afgelopen jaar, daar mag je zo trots op zijn! En in 2015 ga je vlammen <333 Ik wens je al het geluk toe voor in dit nieuwe jaar!

 5. Ik houd er ook van om zo een lijstje te maken met wensen voor het nieuwe jaar, heb het ook gedaan (: Veel succes met eraan werken en gelukkig nieuwjaar!

 6. Heeel veel succes met je doelen! Leuk om te zien dat je je zelf steeds probeert uit te dagen 😀
  Wat knap van dat paaldansen, ik ben er ooit aan begonnen, maar het ging zo slecht dat ik al snel opgaf uit onzekerheid…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.