How about… mijn goede voornemens?

Toen ik op Pinterest het begrip ‘Fall Bucket List‘ voorbij zag komen, moest ik ineens aan mijn goede voornemens denken. Wat eh… wáren ze ook alweer? In mei keek ik al eens eerder terug en toen ging het de goede kant op (maar was ik nog lang niet zo ver). Nu hebben we ineens nog maar 3 maanden te gaan en dan is het jaar alweer voorbij! Yes, het is alweer bijna tijd voor Sinterklaas, Serieus Request, Kerst, mijn verjaardag, kaarsjes, nog meer dekentjes, kerstbomen, SNEEUW en… O, ja, mijn goede voornemens. Oké, ik ga nú kijken wat mijn plannen waren…

 • Afstuderen en mijn HBO diploma halen.
  Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, maar ik ben geslaagd! In mei moest ik nog een paar dagen stage lopen, nog 2 verslagen schrijven en mijn eindgesprek voeren, maar begin juni kon eindelijk de vlag naar buiten! Overigens was het ‘nieuwe leven’ in het begin heel raar, maar daar vertel ik later nog wel over.
 • Ons bedrijf groter laten groeien.
  Ik kan het bijna niet geloven, maar op dit moment leven we alweer een paar maanden officieel van ons bedrijf. Dat doen we eigenlijk al veel langer, maar toen ik nog student was, vond ik het niet helemaal tellen. Ik krijg heel veel vragen over hoe het gaat en ik kan niet anders zeggen dan GOED. Tot nu toe gaat het geweldig en kunnen we er dus van leven! Ik moet mezelf in mijn armen knijpen, hoor, maar als het zo blijft gaan, ben ik helemaal gelukkig!
 • Een hele mooie, onvergetelijke reis maken!
  Als ik aan het begin van het jaar toch eens had geweten wat ik dit jaar allemaal gezien heb en nog ga zien! Het jaar begon al met een weekend weg in Brussel met Oud&Nieuw. Daarna gingen we een week naar het prachtige Slovenië (dat lijkt alweer zo lang geleden!) Later ging ik nog een weekend naar Gent met Milou. Vervolgens mocht ik voor het eerst op persreis naar Noorwegen! Wat een droom. En in de zomer maakten we een reis door Kroatië, Bosnië en Montenegro. En het jaar is nog niet eens voorbij. Allemachtig, wat een bofkont ben ik.
 • Vanuit de grond van mijn hart kunnen zeggen: f*ck de weegschaal, lang leve mijn lichaam!
  Working on it! Op dit moment ben ik natuurlijk druk met Bye Bye Buikje, waarin ik zes weken lang gezond eet, maar me niet weeg of meet. Het gaat hartstikke goed, al heb ik natuurlijk geen idee of ik echt afgevallen ben. Maar: kijk naar mijn voornemen. Het gaat niet om het getal, maar om hoe ik me voel. En ik voel me steeds iets beter!
 • Veel punten van mijn Bucket List uit laten komen & mensen inspireren om ook hun dromen uit te laten komen.
  Hoewel het op dit moment een beetje stil ligt, heb ik dit jaar al zoveel mooie dingen gedaan. Vliegen in een motorvliegtuigje, zweefvliegen, indoor skydiven, paragliden, koeien melken, snorkelen… Wauw!
 • Boek 3 uit laten geven.
  Yes, nog steeds druk mee! Het idee ligt inmiddels bij de uitgevers, dus fingers crossed!

Ik ben onder de indruk… Het gaat gewoon hartstikke de goede kant op! Wauw, wie had dát gedacht? Nou, ik stiekem wel een béétje, want als ik plannen maak, wil ik ze uitvoeren ook! Maar ik moet niet vergeten mezelf in mijn armen te knijpen, want ik ben zó blij dat het zo goed gaat! Ik besef heel goed wat voor geluksvogel ik ben.

Hoe staat het met jullie goede voornemens?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

10 thoughts on “How about… mijn goede voornemens?

 1. Je hebt eigenlijk keigoed aan je goede voornemens gewerkt!
  Haha je bent wel een van de redenen waarom ik een Day Zero Project ben begonnen ;P

 2. Wat een heerlijk positieve blog Marieke! En wauwww, wat ben je onwijs goed bezig lady! Je hebt veel mooie dingen gedaan, daar kan je onwijs trots op zijn! Ik ben wel nieuwsgierig waar je later dit jaar nog naartoe op reis gaat 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.