Mijn hoogtepunten van 2015

hoogtepunten

Elk jaar maak ik aan het einde van het jaar een jaaroverzicht. Dat vind ik altijd heel leuk om terug te lezen, maar ik schuif het schrijven ervan altijd wel een beetje voor me uit. Aan de ene kant vind ik het super leuk om terug te kijken op mijn jaar, aan de andere kant is het wel héél veel werk. Godzijdank heb ik sinds een paar jaar een digitale agenda, dat maakt het allemaal wel een stukje makkelijker.

Omdat ik het (meestal) graag blij en vrolijk houd op mijn blog, vertel ik je vandaag de hoogtepunten van 2015! Natuurlijk gebeurden er ook minder leuke dingen (mijn oma overleed bijvoorbeeld), maar ik kijk met een héél goed gevoel terug op het afgelopen jaar!

paragliden

 • 2015 was een geweldig reisjaar! We gingen naar Warschau, Porto, Brussel, Servië, Terschelling, Roemenië, Riga, Boekarest en Milaan! Meer daarover lees je in mijn reisoverzicht, die binnenkort online komt!
 • 2015 was ook een geweldig bucket list jaar! Zo ging ik onder andere paragliden, bestelde ik voor het eerst in mijn leven roomservice, zag ik wilde slangen, kwam ons boek uit en haalden we de voorpagina van de krant. Meer hierover lees je in mijn bucket list overzicht van 2015, die binnenkort online komt!

paaldansen

 • We verhuisden nét voor het nieuwe jaar naar ons nieuwe huis en genoten daar dit jaar volop van. Wat een heerlijk huis is dit! Ik wil voorlopig niet meer weg!
 • Ik werd fanatiek met mijn nieuwe sport: paaldansen. Helaas staat dat op dit moment on hold wegens ernstig tijdgebrek en mijn hardloopavontuur, maar ik hoop er snel weer mee te beginnen.
 • Ik kwam er – na duizend testen in het ziekenhuis en bij de allergoloog – eindelijk een beetje achter waar ik nou écht allergisch voor ben.

 • Ik nam Geert als verrassing mee naar het WK afstanden (schaatsen) in Thialf. Toevallig viel dat op Valentijnsdag, dus het leek alsof ik super romantisch ben.
 • Ik kwam erachter dat ik al grijs word. Tot nu toe blijft het gelukkig bij wat enkele haartjes (die ik er meteen weer uittrek natuurlijk), maar ik vrees het ergst. Hallo, ik ben pas 24! (Maar was toen ik het ontdekte 23.)


Toen Nibbit nog rustig op schoot bleef zitten. Nu denkt ze: dikke doei, ik ga beneden spelen.

 • Nibbit kwam bij ons wonen!! Dat is toch wel één van de meest leuke dingen van 2015! Ons lieve konijntje woonde eerst buiten, maar binnen vonden we het veel gezelliger. Sinds een paar maanden woont onze verwende drol dus binnen, waar ze de hele dag vrolijk rond huppelt en regelmatig het behang sloopt.
 • We wilden een vriendje voor Nibbit, maar Nibbit zelf dacht daar héél anders over.

 • We filmden meer dan 40 bruiloften dit jaar! Say what?! Inderdaad, meer dan 40!! En daar zijn wij heeeeeel tevreden mee! We hebben echt de beste baan ever.
 • Ik begon met Blogilates en stopte er na een paar maanden weer mee. Daarna begon ik met Kayla Itsines en hield ook dat een paar maanden voor, maar toen kwam het einde van het jaar en stopte ik wederom. Drie keer raden wat mijn goede voornemen is…?

death by kayla

 • Ik hield een vrij lange blogstop, maar kwam gelukkig ook weer terug. Het is hier soms wel rustig, maar ik stop niet, hoor! Ik heb gewoon tijdgebrek, omdat er zoveel leuke dingen gebeuren.
 • Ik begon weer met hardlopen!
 • Ik las een heleboel boeken, maar ik heb geen idee hoeveel, want ik houd dat niet bij (zoals veel bloggers). Misschien leuk om in 2016 wel bij te houden! Ik ben wel benieuwd hoeveel boeken ik nou in een jaar lees.

kootwijkerzand

 • De hond van mijn ouders, Abby, kwam drie dagen bij ons logeren omdat we hen een lang weekend weg gaven naar Italië. En omdat Abby bij ons niet naar buiten kon (onze achtertuin is open), moesten we extra vaak met hem uit. 7-8 keer per dag kwam meneer zeuren om naar buiten te gaan, haha! Natuurlijk gingen we ook extra leuke dingen met hem doen, zoals 5 km hardlopen en een paar uur naar Kootwijkerzand.
 • We hielden onze jaarlijkse picknick op de Posbank, met vrienden Stefan & Lisan. Dat is inmiddels traditie! En… we zagen zelfs een wild hert daar rondlopen! Zo leuk!
 • We namen Netflix en begonnen met How I Met Your Mother. Dat bleek de leukste serie ooit te zijn en inmiddels kijken we het voor de tweede keer (en liggen nog steeds even hard dubbel van het lachen).
 • We breidden ons bedrijf uit (en daar heb ik het steeds over, maar in februari kan ik jullie écht meer vertellen!) en dat bleek het leukste ever te zijn en… IK VIND HET ZO LEUK! Snel meer, beloofd!

Kom maar op, 2016! Ik heb wilde plannen!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

14 thoughts on “Mijn hoogtepunten van 2015

 1. Wat fijn dat jullie zoveel bruiloften hebben mogen filmen! 🙂 geeft vast een heel voldaan gevoel! En betekent dat ze tevreden over jullie zijn en jullie goed weer leveren! 😉

 2. Klinkt als een mooi jaar! Als je wilt bij gaan houden hoeveel boeken je leest in een jaar is Goodreads misschien wel een leuke site voor je (misschien ken je het al wel). Dan kun je precies bijhouden hoeveel&welke boeken je per jaar leest (en een totaal van alle jaren) met leuke extra’s!

  1. Ohja, daar heb ik me ooit eens voor aangemeld! Ik moet mn account maar eens uit het stof halen!!

 3. Ik word een tikkeltje jaloers van AL deze hoogtepunten maar ik gun ze je/jullie! Ik ben benieuwd wat 2016 je brengt ?.

  1. Aawh maar jij hebt ook zulke gave dingen gedaan!! Hoger op met je baan en en en ik moet snel alles horen van new york!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.