Mijn hoogtepunten van 2017

disney-world

Ieder jaar maak ik een overzicht van het afgelopen jaar (net als iedere andere blogger). Een flink werkje, maar ik vind het zoooo leuk om terug te lezen! Dus ook dit jaar pak ik de agenda er weer even bij om te kijken wat ik allemaal gedaan heb. Leuk om even bij stil te staan, want het is al bijna tijd voor een nieuw jaar! 2018. Ik kan het nog niet helemaal geloven. Het jaar waarin we o.a. gaan trouwen! Woehoe, het wordt zo tof allemaal! Maar goed, daar gaan we het later over hebben. Nu eerst 2017. Want het was weer een mooi jaar!

En zoals altijd heb ik het vooral over de leuke dingen, want deze blog heet niet voor niets de hóógtepunten van 2017! 😀 (Ik schrijf trouwens nog steeds weleens 2016 op bij een datum en nu is het gewoon al bijna 2018! Hoe dan?!)

mallorca

Januari

Januari begon vrij rustig, met een boel voorgesprekken met bruidsparen en de nieuwe collecties in onze trouwwebshop. We gingen naar Mallorca, wat super tof was en ik kreeg m’n ukelele, waar ik nu nog steeds heeeeeeel blij mee ben!

Februari

In februari filmden we de eerste twee bruiloften van dit jaar en waren we suuuuuper druk met onze nieuwe webshops. We staken al onze uren in het verbeteren van de Wedding shop & Christmas shop (ja, toen al…) en waren bezig met TWEE nieuwe webshops! Verder gingen we lekker dronen in de sneeuw (JONGENS, waar blijft de sneeuw! Ik wil dronen!), ontdekte ik Gossip Girl (waar ik inmiddels allang weer mee gestopt ben, en nee, ik heb het einde niet gehaald) én herontdekte ik The Sims… (Oké, dat was een illegale versie, die het niet lang volgehouden heeft, maar ik heb de legale versie voor m’n verjaardag gekregen en ik ben er zooo blij mee! Speel het nu volop!)

Oh, en we gingen naar Malta. Heeeeerlijk was dat! Maar op de reisjes ga ik steeds niet te diep in, want dat heb ik al uitgebreid beschreven in m’n reisoverzicht van 2017.

konijn

Maart

Naast de voorgesprekken met bruidsparen werkten we HEEL hard aan de webshops, want de nieuwe gingen bijna open! Verder stond maart onder andere in het teken van de operatie van Nibbit… Ze hebben haar baarmoeder verwijderd omdat 80% van de vrouwtjeskonijnen baarmoederkanker krijgt. Dat is natuurlijk véél te veel en dat risico wilden we niet lopen. Ik vond het heeeeeel spannend, want zo’n grote operatie is echt een big deal voor zo’n klein konijntje, maar ik ben zó blij dat we het gedaan hebben. Haar baarmoeder was al aangetast, dus als we het niet gedaan hadden, was ze zeker ziek geworden… En Nibbit? Die was een tijdje suf (en wij – als bezorgde konijnenouders – hebben haar de hele dag en nacht in de gaten gehouden en zijn nog een keer extra naar de dierenarts geweest voor extra pijnstillers), maar ze is inmiddels hélemaal de oude, hoor!

Verder zochten we de sneeuw op tijdens onze wintersport naar Oostenrijk!

feestartikelen

April

Op 1 april (echt) openden we onze nieuwe webshop: What a Wonderful Day! Een webshop met de allerleukste hippe feestartikelen, voor je verjaardag, babyshower of feestdagen zoals Halloween. WOEHOE! Hier hadden we keihard aan gewerkt! Verder filmden we bruiloften en haalde Geert zijn drone diploma. Vet goed!

gent

Mei

Ook mei begon goed, want we begonnen deze maand met een tripje naar DISNEY (via Gent)! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, zijn Geert en ik Disney gekken en het werd zooooo’n leuk tripje! Verder hadden Geert en ik 6 jaar verkeeeering, we gingen een weekendje naar Twente met de schoonfamilie, filmden we een boel bruiloften én pakten een boel bestellingen in en ik ging voor het eerste naar Duitse les. Ooooh EN we kochten Max, onze nieuwe bus! Jongens, wat een maand!

escape-room-nijmegen

Juni

Wederom een heleboel bruiloften en bestellingen (hallo, hoogseizoen), maar hé, dat wordt saai dus daar ga ik het verder niet over hebben. Verdere hoogtepunten van juni waren onze geweldige trip naar Marokko, de allerleukste escape room die we tot nu toe (!) gedaan hebben (hij staat nog steeds op 1 in de lijst!) en één van de beste boeken ik dit jaar las.

europa-park

Juli

In juli was het heeeeel stil op mijn blog en dat had een goede reden, want onze nieuwe webshop (What a Wonderful Journey, een webshop met de allerleukste reisaccessoires!) ging open én we verhuisden naar ons bedrijfspand! MAN, wat was dat een werk. Wéken zijn we ermee bezig geweest. Niet zozeer met verhuizen zelf (al duurde dat ook een paar dagen!!), maar met een compleet nieuw labelsysteem, zowel op de dozen van de producten als in de computer. Ik was zó moe aan het einde van de verhuizing… Gelukkig gingen we daarna snel op vakantie… Oh, en we gingen naar Europa-Park en dat was heel leuk!

omgebouwde-bus

Augustus

Augustus stond in het teken van een heleboel bestellingen, bruiloften én een korte vakantie naar Tsjechië. We waren echt super moe van het verhuizen en wilden er écht even tussenuit, maar uiteindelijk kwamen we eerder terug omdat het zo druk was op het werk. Geen probleem natuurlijk en we hebben alsnog een super vakantie gehad!

September

De laatste écht drukke bruiloftenmaand. En ik had eindelijk weer wat meer tijd om te bloggen. We gingen naar Enschede en deden een boel escape rooms. Super leuk! En ik blogde een boel over de voorbereidingen van onze EIGEN bruiloft! Volgens mij wordt het weer tijd voor een update op dat gebied! 🙂 Verder begon voor ons het kerstseizoen nu langzaam! De nieuwe collecties stonden nu online en wij waren er klaar voor! 🙂 (Ja, wat mij betreft kan kerst niet vroeg genoeg beginnen!)

disney-world

Oktober

Wij gingen naar AMERIKA! Woehoe, dat was echt fantastisch! We hebben de beste tijd ooit gehad daar. Ik heb echt heimwee!! Oh, en ook niet onbelangrijk: ik zocht mijn trouwjurk uit!!! Wat een maand, jongens!

tosti

November

Jaaaa, in november begint wat mij betreft de leukste tijd van het jaar! Ons kerstseizoen begint nu echt! En – mocht het nog niet duidelijk zijn – dat vind ik SUPER leuk! We filmden de laatste bruiloft van 2017, speelden weer veel escape rooms en waren verder gewoon heerlijk druk met de shops! We namen bijvoorbeeld een video op met Leonie van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet.

oradea

December

Mijn favoriete maand van het jaar! Naast het werk voor de shops, was het gewoon een heerlijke maand. We speelden heel veel bordspelletjes, spendeerden avondjes op de bank met fleecekleedjes en Netflix, vierden Sinterklaas, keken Serious Request, vierden Kerst en natuurlijk mijn verjaardag!! Tweede kerstdag werd ik namelijk 26 jaar. Het hoogtepunt van deze maand? Geert verraste me wéér met een reisje, voor mijn verjaardag. We gingen een paar dagen naar Oradea (Roemenië) en het was fantastisch. Ik vertel je snel waarom (spoiler: we kochten er o.a. onze trouwringen!!). Én alsof dat nog niet genoeg was, gingen we ook nog naar Gouda, voor Gouda bij Kaarslicht.

En nu… luisteren we volop naar de top2000, kijken we schaatsen (oké, vooral Geert en ik kijk af en toe mee), werken we natuurlijk nog steeds en maken we ons klaar voor het laatste feestje van het jaar: oud&nieuw.

WAT EEN JAAR! Ik vond het fantastisch. Ik hoop dat 2018 ook zo mooi mag worden. Er staan in ieder geval al een boel leuke plannen klaar. In april gaan we natuurlijk TROUWEN! Maar we maken ons ook op voor een leuk trouwseizoen en hebben natuuuuuurlijk een boel leuke reisplannen. Maar goed, eerst 2017 nog afmaken.

Benieuwd naar alle reizen die we in 2017 maakten? Daar schreef ik ook een blog over!

Ik hoop dat jullie jaar net zo leuk was!

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

4 thoughts on “Mijn hoogtepunten van 2017

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.