Mijn week: lekker druk met 2 bruiloften en ziek…

Maandag: nationale bel-en-mail-ons-dag
Maandag werd onverwachts een bi-zar drukke dag. We werden de hele dag gebeld door klanten van de webshop en bruidsparen die een trouwfilm willen. Super leuk! We moesten er zelf een beetje om lachen, want we hebben eigenlijk de hele dag alleen maar gebeld en gemaild met mensen. Ook ’s avonds, toen Stefan & Lisan gezellig kwamen eten en  How I met your mother kwamen kijken, bleven de bestellingen en mailtjes maar door komen. Gelukkig vonden Steef en Lisan het niet erg dat de tv steeds op pauze moest…

minibieb

Dinsdag: kapper & de minibieb is af!
Mijn dag begon met een bezoekje aan de kapper, waar ik m’n haar weer lekker kort liet knippen. De kapster herkende me nog van m’n vorige bezoekje (meer dan 3 maanden geleden!!) en vroeg meteen hoe de vakantie was! Verder maakten we de minibieb af (yes!), schreef ik blogs, werkten we en gingen we een stukje wandelen.

Woensdag: voorgesprek en ik werd ziek…
’s Ochtends hadden we een heel leuk voorgesprek bij een bedrijf voor bedrijfsfilms en toen we ’s middags thuis kwamen, voelde ik me niet lekker worden. Oh-oh. Vrijdag en zaterdag moesten we bruiloften filmen, dus ik kon echt niet ziek worden! Ik besloot daarom heel rustig aan te doen de rest van de dag. Ken je dat gevoel wat je in je keel hebt net voordat je keelpijn krijgt? Dat had ik dus… Samen met hoofdpijn en verkoudheid. Blergh.

Donderdag: nog steeds rustig aan…
Donderdag voelde ik me nog iets minder lekker. Shit. De enige ‘zware’ fysieke activiteit was de wandeling naar het centrum en terug (zo’n anderhalf uur in totaal). De rest van de dag heb ik doorgebracht op de bank met mijn vrienden, paracetamol.

Vrijdag: de super leuke bruiloft van Sanne & Simone!
Ik voelde me nog steeds niet helemaal lekker, maar het viel me álles mee (waarschijnlijk omdat ik zo rustig aan had gedaan). Paracetamol erin en gáán! Vandaag filmden we de super leuke bruiloft van Sanne & Simone. Ze zagen er zoooo mooi uit allebei en het was zó leuk! De hoogtepunten? 2 trouwjurken in een kleine kever proberen te proppen (en dan ook nog zelf rijden, super stoer!). Sanne, die per ongeluk haar sluier door de wc spoelde en ineens aan d’r hoofd naar achteren werd getrokken (gelukkig moest ‘ie toen toch al bijna af). En om het bordje bij de bedankjes moesten Geert en ik ook heel hard lachen. Wat een heerlijke dag!

Zaterdag: de heerlijke bruiloft van Robin & Chantal!
Zaterdag stopte ik er weer een paar paracetamol in, want het was tijd voor de heerlijke bruiloft van Robin & Chantal! Echte diehards die twee (vooral Chantal, in d’r strapless trouwjurk!) want de ceremonie was BUITEN. Ja, echt. Met dekentjes voor de gasten en wat was het gezellig! De ceremonie werd gedaan door een comedian, erg leuk! Tel daar een té schattig zoontje en héérlijke Oreo-cupcakes bij op en het feest was compleet! Tijdens de ceremonie scheen (tussen de buien door) precies héél even een waterig zonnetje. Alsof het zo moest zijn! Oh en Robin vertelde op het voorgesprek volop verhalen over zijn konijn van vroeger, genaamd Tank, dus wij waren sowieso al meteen fan van dit leuke stel 😉

Zondag: super chill dagje uitzieken en offerte-dag
Zondag deden we een suuuuper chille uitziekdag. Lieve dokter Nibbit kwam bij me op de bank zitten om me weer beter te maken (lees: ze wilde geknuffeld worden). We keken tv en ik las in mijn boek. Tussendoor stuurden we wel 4 offertes naar bruidsparen trouwens, dus het werd ook nog een nuttige dag!

Aankomende week wordt ook weer lekker druk, met 5 voorgesprekken, 2 bruiloften, Koningsdag met vrienden (ik ben benieuwd of we echt rommelmarktjes gaan bezoeken of dat we naar binnen vluchten voor de regen met HIMYM [nu weten jullie vast al wie er langs komen…] en warme choc), nog een andere date met vrienden en een familiedagje. 

♥ Mariek

VOLG MIJ OP BLOGLOVINTWITTERFACEBOOK & INSTAGRAM VOOR DAGELIJKSE UPDATES!

4 thoughts on “Mijn week: lekker druk met 2 bruiloften en ziek…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.