BUCKET LIST #95 | De mooiste waterval ter wereld zien (Cascada Bigar)

cascada bigar

cascada bigar

Als je mijn blog al langer volgt, weet je dat ik gek ben op watervallen. Als we op reis zijn, proberen we er dus altijd zoveel mogelijk te bezichtigen. Vaak moet je er een pokke eind voor lopen over steile weggetjes, maar des te geweldiger is het als je de waterval bereikt hebt en hij blijkt prachtig te zijn. Op internet lazen we dat mensen Cascada Bigar, een waterval in Roemenië, de mooiste waterval ter wereld vonden. Dus, hup, daar ging ‘ie, op mijn bucket list!

cascada bigar

De waterval was één van de eerste dingen waar we naar op zoek gingen. Dol enthousiast stapten we in de auto, met de wandelschoenen al aan! Kom maar op met die wandeling! Des te meer hilarisch het was toen we uit de auto stapten en de waterval zich náást de weg bevond. Er stonden een paar auto’s in een rijtje en wat mensen op een houten brug de waterval te bewonderen. Oh oké, nou ja, lekker makkelijk!

cascada bigar

Cascada Bigar is inderdaad één van de mooiste watervallen die ik ooit gezien heb. Of het dé mooiste is? Dat weet ik niet. Maar hij is zéker een bezoekje waard! Gewoon even uit de auto stappen, foto’s schieten en de waterval bewonderen en hop, naar de volgende bestemming, haha!

cascada bigar

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

7 thoughts on “BUCKET LIST #95 | De mooiste waterval ter wereld zien (Cascada Bigar)

 1. Prachtig!
  Zelf vind ik watervallen ook geweldig.
  Vooral als er af kan glijden of onder kan douche.
  Het liefst midden in de natuur dus geen wegen, touristen, bruggen en andere door mensen aangelegde dingen er om heen. Op het eiland Corsica ben ik dit voldoende tegen gekomen.
  https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/b8/90/47/b89047b3cd857a1b4ed7c7e8c95ec21c.png
  Ik ben op deze website terecht gekomen omdat ik voor dit jaar ook weer een mooie bestemming zoek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.